Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Gawe艂

Luszczyca.... czy ktos z was naznaczonych ja zaleczyl ? ? ?

Polecane posty

Witam, poszukuje sposobow na zaleczenie tej wiernej choroby. Wierniejszej od psa bo jest z toba do konca zycia! Jak na razie pomaga mi masc ze smoly sosny troszke smierdzi ale czego sie nie robi dla poprawy wygladu i zaleczenia choroby. ;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 taka jednaa
s艂ysza艂am o wrotyczu 偶e niez艂y - pospolite zio艂o teraz w艂asnie kwitnie wi臋c mo偶e warto spr贸bowac - oczywiscie do smarowania bo wewn臋trznie troche toksyczny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BETICYBER
CZESC JA TEZ MAM TO DZIADOSTWO MNIE POMAGA SLONCE ALE WLASNIE DOWIEDZIALAM SIE O DIECIE ORKISZOWEJ .wlasnie szukam czegos na ten temat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Biedronkaaaaaa
glistnik 50 g z. krwawnika 30 g skrzyp 50 g nagietek 50 g przetacznik 50 g pokrzywa 50 g rumianek 50 g d膮b 20 g wierzba 50 g dymnica 30 g li艣膰 orzecha 30 g wi膮z贸wka 50 g Zmiesza膰 wagowo, 艂y偶k臋 zi贸艂 zaparzy膰 szklank膮 wody na 10 minut i pi膰 tak膮 porcj臋 3 razy dziennie p贸艂 godziny przed jedzeniem. Pi艂am te zio艂a i ju偶 po dw贸ch tygodniach sk贸ra zacz臋艂a si臋 regenerowa膰 - od 2 lat mam spok贸j. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艂uszczyca moja przyjaciolka
90% osob ma 艂uczczyce ktora oslabia sie gdy jest slonce, a 10% w lecie cierpi. Niestety leczenie 艂uszczycy jest drogie i uciazliwe. Moja 艂uszczyca umiejscowila sie na glowie i wyglada po prostu jak 艂upiez. oczywiscie kiedy mam objawy bo znalazlam idealny p艂yn. Smaruj臋 slady choroby kiedy sie pojawi膮 p艂ynem o nazwie Diprosalic. Nie zawsze chca go sprzedawac bez recepty ale mi jakos do tej pory si臋 udawa艂o. Buteleczka ma 30 ml i kosztuje 27-34 z艂, zalezy jeszcze w jakiej aptece. Drogo za tak ma艂膮 pojemnosc a trzeba j膮 stosowac mniej wiecej co 2 tygodnie, przynajmniej w moim przypadku. Z diprosalikiem czesto zapominam o chorobie:) Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Biedronkaaaaaa
Wiecie co Wam powiem? 艁uszczyc臋 trzeba leczy膰 od 艣rodka - w tym tkwi sedno. Te wszystkie ma艣ci, sterydy itd tylko pogarszaj膮 stan sk贸ry.

Udost臋pnij ten post

dobre to w smaku?? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Biedronkaaaaaa
Mo偶na si臋 przyzwyczai膰. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Biedronkaaaaaa
Ca艂e cia艂o mia艂am obsypane 艂uszczyc膮, po dw贸ch tygodniach wszystko zacz臋艂o znika膰. :)

Udost臋pnij ten post

warto spr贸bowac. oby to nie by艂a recepturka na przeczyszczenie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 stefanbarak
Witam, ja znalaz艂em taki spos贸b, daj***ardzo szybko efekty, polega na kupieniu dziegdziu brzozowego - taki olejek z kory brzozy mo偶na kupi膰 za par臋 z艂otych na allegro jak kupi艂em ukrai艅ski, i dodaniu paru kropel do szamponu i olejku do masa偶u kt贸ry wcieram po k膮pieli oraz od偶ywki do w艂os贸w. Nie dawa膰 za du偶o tego olejku bo ma bardzo intensywny zapach. U mnie po 3 dniach nie ma ju偶 efektu sw臋dzenia, sk贸ra 艂adnie si臋 wygoi艂a a mia艂em objawy 艂uszczycy i czerwonych policzk贸w i plam na sk贸rze. Jak komu艣 pomog艂o to prosz臋 o wys艂anie podzi臋kowa艅 na mail stefanbarak@o2.pl. Mog臋 jeszcze poleci膰 par臋 suplement贸w wspieraj膮cych np. wzmocnienie w艂os贸w i poprawienie wygl膮du sk贸ry a przerobi艂em tego bardzo du偶o i wiem kt贸re daj膮 skuteczne, szyb

Udost臋pnij ten post