Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość singiel

Dzis postanowilem

Polecane posty

Gość singiel

Juz postanowione. Od dzie bede singlem. PRzynajmniej nie bede mial problemow sercowych.

Gość doriks
ciekawe jak dlugo wytrzymasz

Gość powodzenia
:) ja tez jestem singielka i wiem ,ze czasami nie jest lekko ,ale trzymam kciuki ;)

Gość doriks
mozecie sobie postanawiac,ale jak sie zakochacie to nie ma mocnych, caly misterny plan wpizdu... :)

Gość powodzenia
doriks wiem :) tylko ,ze ja sie niestety nieszczesliwie zakochalam :(

Gość doriks
rozumiem, ale to juz inna sprawa.Napewno nie zakładasz, ze bedziesz sama.Mam racje? :)

Gość powodzenia
wiesz co mi nie jest zle samej . Jestem sama ,ale nie samotna ,mam wielu przyjaciol .A to ,ze czasami chcialabym sie do kogos przytulic ,zasypiac i budzic sie kolo Niego ...ech .Ja juz mam kilka "trudnych" zwiazkow za soba i wole byc sama niz w toksycznym zwiazku .Ale jesli kiedys poznam kogos i cos zaiskrzy to nie bede sie przed "tym" bronic:)

Gość doriks
z tym to akurat racja - lepiej być singlem niz tkwić z toksycznym zwiazku.Ale kochac i byc kochanym - to chyba sens zycia!:)

Gość singiel
Ja chce byc singlem bo sie zakochalem, a to doprowadzilo do tego, ze dziewczyna sie mnie boi. Nie mam teraz ani dziewczyny ani kolezanki, nawet sie nie odzywa, z jej strony to wszystko bylo gra. Teraz chce zapomniec po prostu o niej zeby oczyscic umysl, zauwazylem, ze przez to wszystko nie jestem po prostu soba. Dopoki o niej nie zapomne to nie poradze sobie. Mam nadzieje, ze moje postanowienie mi w tym pomoze.

Gość tia jasne...
jak ja postanowiłam zostać singlem to po 3 tygodniach poznałam faceta z którym jestem już 3 rok :D ;)