Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalllllllllllllllla

Puder rozświetlający- w kulkach, prasowany- wszystko jedno, bez brokatu!!!!!!!!!

Polecane posty

Znacie coś takiego???:) Chodzi o taki wakacyjny look:) Żeby odbijał światło, wygładzał skórę, a nie dawał efektu tandetnych błyszczących śmieci na twarzy.

Gość no co jest kobitki
?:(

Gość uuuuup

A jak niby ma rozświetlać bez drobinek???? Bo chyba nie rozumiem

Gość rozświetlający
czyli z drobinkami, wiec nie wie o co pytasz, nie ma czegoś takiego o czym piszesz

No chodzi o taki perłowy połysk, a nie taki jak np. po Revlon Skinlihgt.Żeby to nie były takie widoczne kawałki brokatu.

Gość no to kulki ale bez
tego brokatu, ale i tak bedzie sie swiecił

Gość zakatarzona Katarzyna
oriflame

No tak:) Chodzi mi o brak widocznych śmieci brokatowych;) Tylko taki perłowy połysk. pewnie i tak są tak jakieś dribinki, ale takie maleńkie, niewidoczne. Tylko ja właśnie nie wiem, jaki ten puder, nigdy takiego nie miałam, nawet nie widziałam w sklepie, nigdy się tym nie interesowałam:o Nawet nie iwem, jakie firmy go robią, o tym, który jest dobry, nie wspominając...

Gość no to może polecicie jakiś
konkretny???

dzięki za pomoc:O

Gość nie ma sprawy
:D

Gość no może znacie jakieś
?????

Sensique - ale ten właśnie rozświetlający a nie brązujący. Dla mnie jest świetny, pięknie podkreśla opalenizne. Najważniejsze - jest taniutki, około 10 zł, wydawałoby się, że za tą cenę to badziewie tylko można kupić, ale nie:) Ja polecam gorąco. Jedyny minus to za płytkie moim zdaniem opakowanie. http://torebka.kafeteria.pl/katalog.php?mode=view&id=5793 Link do recenzji puderku.

Gość i jest dobry mimo
swojej ceny???:) Nie jest taki nachalny, nie ma wielkiego brokatu? Gdzie go mogę kupić?

Kupisz go w naturze za 10,99. polecam, naprawdę świetny! powinien kosztować dużo więcej. Lepszy od pudru w kulkach z Ori.

Gość i jest dobry mimo
o, to fajosko:) Jak na pierwszy puder to może być:p Przynajmniej jak będzie do niczego, nie szkoda będzie wyrzucić:) Dzieki, że w końcu ktoś mi odpowiedział!!!:) 🌻 Aha, w recenzjach jest napisane, że on daje połysk i za to odejmuja gwiazdki- ciekawe co ma robic puder rozświetlający??:o I jest napisane, że nie przyciemnia mocno- to dobrze:) O taki mi chodzi:)

No ja naprawdę polecam - ogólnie mam w miarę jasną karnację, jednak ładnie się opalam i nabieram fajnego kolorku i ten puder jest dla mnie w sam raz - tzn nie jest za ciemny. Naprawdę pięknieję po jego użyciu:P

Gość i jest dobry mimo
Ale czy on tylko rozświetla, czy daje kolor też??? Bo ja się nie opalam. A mam bardzo bladą cerę...

Daje kolor, ale nie jest nachalny. Oczywiście trzeba nauczyć się go nakładać, wiadomo, każda cera jest inna. Ja swojego używam od... uhuhu, na pewno używałam zimą, żeby ożywić jakoś swoją mizernie bladą buzię. Teraz, kiedy już się opaliłam, swoje zadanie spełnia jeszcze lepiej.

Gość ok no to dzięki
poszukam go:)

Gość dddddaaaq
bez brokatu są rozświetlacze bell - tanie a wydajne i naprawdę bez brokatu a tworzą taka błyszcząca powłokę - Moim zdaniem na całą twarz się nie nadaje ale na kości policzkowe jest świetny. Są różne odcienie. Kosztuje kilkanaście złotych. Do całej twarzy polecam Meteoryty guerlain (niestety bardzo drogie w Polsce 180 zł a na allegro 130-140). - 33g Polski odpowiednik meteorytów to meteoryty pierre rene 30zł za ponad 20 g. - jest gorszy ale i tak bardzo dobry.

Gość blueeyesss
Całkowicie się zgadzam z "kosmetyczka-szczecin". Ostatnio natrafiłam na puder w kulkach Vollare i jestem z niego baardzo zadowolona!!;)) Delikatnie rozświetla buźkę, przez co cera staje się bardziej naturalna. Delikatne muśnięcia eliminują wygląd tzw. maski. Świetny kosmetyk za cenę 5 zł. Ja POLECAM!!:))

Na lato idealny będzie puder rozświetlający, który zawiera wysokie filtry przeciwsłoneczne, chroniące przed szkodliwym promieniowaniem UV, jak np. Lierac Sunific: http://av.pl/2151,lierac-sunific-1-puder-rozswietlajacy-spf30-2-3-g.html . Ładnie rozświetla skórę twarzy na co dzień i podkreśla opaleniznę.

Gość mamunia881
Może puder rozświetlający z Annabelle minerals? Ma ładne wykończenie i zostaje na twarzy cały dzień.

Gość viverra_hendrerit_Praesent
Przed chwilą wyłożyłam mężowi pożywnego klocuśka w zęby