Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka Rudzka

Moj maz nie chce abym zrzucila 4 kg ktore zostaly po ciazy

Polecane posty

Gość Zuzka Rudzka

Caly czas mowi mi,ze zrobilam sie bardziej seksowna,bo przed ciaza bylam wrecz za chuda.A ja zle czuje sie w swojej skorze,uwieraja mnie dzinsy i brzuszek plaski nie jest.Zaczelam sie odchudzac,no i mezulek jest niepocieszony...

ja co prawda w ciąży nie byłam ...i nigdy nie miałam problemow ze przytyje jak cos zjem...mogłam pozwolic sobie na wszystko....no ale zima dała mi swoje....jadłam na co miałam ochote.....w dodoatku magiczne 25 lat skoncze wiec te 2 rzeczy sie skumulowały ...kobietom po 256 roku łatwiej sie tyje...i tak sie ze mna stało 7 kg w gore......nie mieszcze sie w połowe letnich spodni.....!!!....ale moj mąż twierdzi ze wczesniej byłam za chuda i teraz wygladam lepiej....przybyło mi na brzuchu ite boczki tez odstają...chodziłam przez 3 mies na fitness....jako taka dieta tabl wspomagajce odchudzanie a waga ani drgnie...mam teraz za to lepiej jedrne ciałko i tyle....wane jest dla mnie co maz mysli o mnie ale ja tez musze sie czuc dobrze w swojej skórze wiec....pracuje dalej....🌻...:D ZALEZY MI ZEBY DOBRZE WYGLADAC I ZEBY SPOD BLUZKI NIE ODSTAWAŁ MI BRZUSZEK.....za duzy...mnie osobiscie teraz podobaja sie kobietki z lekkimi fałdkami na brzuchu i jak mają te słynne boczki...

Gość Zuzka Rudzka
A ja mam 32 lata i pomimo to w ciazy duzo nie przytylam.Nie mam boczkow,a jedynie odstajacy brzuszek i trudno cos z tym zrobic bo mialam cc i nie wolno mi jeszcze cwiczyc.

jesli miałas cc niedawno to samo karmienie dziecka jest dobre na zmniejszenie sie łuszczyku w okolicach brzucha.....poczekaj z tym odchudzaneim jak kamisz to jest zabronione,,,chyba ze specjalna dieta dla mam karmiących....szukaj na goglach

Gość powiem tak.........
faceci w innych krajach europejskich juz dawno odkryli, jaka kobieta jest sexi i ich pociaga, co widac - przystojni jak choleras faceci chodza tabunami z grubiutkimi - pieknie zaokraglonymi kobietkami- boczki, faldki, co chcecie... tylko Polki sie jeszcze katuja ....

moda na chudzilcow juz chyba minela jak to mowia u nas mezczyzni: \" co mam sciskac same kosci ze polamac???\"

Gość efkaaa1999983
no to co że nie chce? przecież nie jesteś jego niewolnicą, jeżeli te 4 kg ci przeszkadzają to je zrzuć i po sprawie:)

a mnie to sie wydaje ze te 4 kg sa u ciebie niezauwazalne...tylko jestes po ciazy ciałko masz trszku inne....moze cut wiekszy brzuszwk i takie masz wrazenie....ale to nic ja tez bym tak myslała...kazda z nas chce po ciaży znow wrocic do swojej wagi :) i dobrze wyglądac ...no nie !!!....;)