Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 22mnkj

czy kazdy facet sie boi jak kobieta prowadzi auto?

Polecane posty

Gość 22mnkj

moj tak sie boi i ze ja wogole nie moge jezdzic

Moze nie tyle sie boi, ile jest swiecie przekonany, ze nie potrafi robic tego dobrze :D

Gość Niestety każdy
:D:D:D

A wcale, ze nie :P Jeszcze zaden sie nie bal ;) Ani tato (nawet jak musial za mnie wrzucac wsteczny, bo tak ciezko chodzil, ze nie mialam sily :P ), ani brat (tylko, ze narzeka ze za wolno :P ) ani zaden z kolegow :D

Gość facet ojciecbrat to się
nie boją, ale facet facet,mąż to tak potwierdzam

Gość franek z budowy
sa takie kobiety ze nigdy nie wiem co sie moze stac gdy one prowadza - znam taka jedna ktora prosi pasazera aby patrzyl na droge :(

Gość Moj Misiek jak ja prowadze
a on siedzi obok to tak sie boi ze hamuje nogami

Mój ojciec się nie boi - on uwielbia być wożony i jemu jest obojętnie kto prowadzi:P Mój chłopak za pierwszym razem trochę się bał, ale potem powiedział, że jest ok i czuje się ze mną bezpiecznie :) Ale w sumie stwierdził, że nie odpowiada mu to tylko ze wzglęgu na męskie ego - czuje się nie do końca męski gdy prowadzi jego kobieta a nie on sam :) Mój eks się bał ale mu się nie dziwię, bo jak byliśmy razem to były początki mojej przygody z kierownicą, poza tym na jego oczach ciut nadpsułam tatusiowi autko:P

Gość to chyba mój
nie jest wyjątkiem jak czytam. Ma prawo jazdy już kilkanaście lat i wszelkie manewry wykonuje spokojnie i pewnie kiedy prowadzi. Ja mam prawko od niedawna i myślałam, że nauczę się dobrze jeździć bynajmniej tak jak on. Niestety takie awantury mi urządzał, ze zostawiłam jego samochód w spokoju. Wszystko co robiłam to było źle i nie tak, jakby on nie popełniał błędów. Jak on nie wrzucił kierunkowskazu skręcając to mi wciskał bezczelnie, że włączył a ja tak złośliwie mu gadam, jak mnie się zdarzyło nie włączyć to już była zbrodnia. Myślałam z początku, że jak będzie siedział koło mnie to będę się czuła bezpieczniej i jak zdarzy mi się jakiś błąd to on mi powie, pomoże, no sama już nie wiem, czego chciałam od niego. Napewno nie takich reakcji i wrzasków. Niech sobie jeździ, ja sobie kupię swój albo służbowy będę miała i spokojnie będę jeździła. Oni chyba czują się zagrożenie nie dlatego że "baba" prowadzi i spowoduje wypadek, tylko dlatego że a nóż widelec okaże się lepsza.

A ja powiedziałam mojemu, żeby mi mówił co robię źle, bo wiem, że nie jeżdżę fantastycznie i każdą sensowną krytykę wraz z wskazówkami chętnie przyjmę. Nie ma uwag...nieśmiały czy co...? ;)

Gość maniek z bramy
a dlaczego babe z daleka poznac ze ona prowadzi nawet jak nie widzisz kto w srodku?

na szczęście mój mąż ma swoje auto :D a tak na poważnie, to jak jeździ ze mną, to się nie boi. Pozdro🖐️

Gość babe poznać
z daleka za kółkiem, ale niczym się nie różni w porównaniu do pana po 60 :o

Gość maniek z bramy
tak jest-samotny-i maja fiuty miedzy nogami niektore.