Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkooooog

czy taka sukienka pasuje na wesle jako gosc ???

Polecane posty

Gość ciepła klucha
na górę czarne bolerko, żeby do butów pasowało i małą czarną torebkę

Gość kkkkkkooooog
a czarna marynarka? bolerek nie lubie.....

Gość abra*****
Pewnie że pasuje.

Gość ciepła klucha
Marynarka moze byc ale bez poduszek bo szerokie bary nie pasują do takiej sukienki :P rzn lepszy byłby żakiet a nie marynarka

dajcxie spokój z marynarkami i bolerkami - 34 stopnie na dworzu a wy ją pakujecie w ciężkie łachy. Sukienka jest ładna sama w sobie - czarne pantofle i torebka, jakiś kok i wystarczy

Gość badu
no mi się nie podoba wcale a wcale a już czerwone z czarnym to mi się lata 80 te kojarzą

Gość badu
ajak już to żasne bolerko-bedziesz wyglądać jak stara baba tylko z jakimś szalem pokombinuj na ramina

Gość asas
jejku czy naprawde jestescie takie nieporade :O ze nmusicie pytac innych o zdanie czy w takiej sukience isc wypada na wesele a w innej nie? jejku to jest kwestia gustu upodoban a wy pytacie innych czy naprawde same nie jestescie sobie w stanie odpowiedziec na tak blache pytanie jak czy w tej sukience mozna isc na wesele? a moze oczekujecie pochlebstw zeby sie do wartosciowac co?

Gość wrr
hA, HA JA MAM IDENTYCZNĄ TYLKO TAKI DELIKATNY FIOLET a do tego taki delikatny szal gdyby pogoda sie zmieniła (ide na slub w tą sobotę). Ta czerwona tezjest piękna.

Gość asas
wlasnie jest tak goraco ze ewentualnie szal wchodzi w gre chyba ze chcesz sie zagotowac ja to bym poszla nawet i bez niczego a gore tylko sama sukienka

Gość badu
aha,i do takiej zwiewnej ,letniej sukienki na pewno nie pasują całe buty,tylko weź i kup jakieś sandałki na szpilce,sukienka jest skromna to chociaż daj nacisk na fajne zwracające uwagę buty(moze za jakimś kamieniem...) tyle mojego zdania

Gość asas
z tymi sandalkami to dobry pomysl dziewczyno kryte butu zakiety marynarki jakbys nie zauwazyla mamy lato w pelni

Gość oj dokladnie
czarny i czerwony to okropne polaczenie cos wlasnie lata 80 i to te takie pozne bleeeeh a bolerko jakiegolwiek to zenada i tyle;/

Gość asas
nie przesadzaj czarny pasuje do wszystkiego wezmie czarna torebke cczarne buty i czerwona skienka i bedzie oki

Gość badu
dziękuję ,dziekuję ,jak coś pytać proszę ,ja zaraz wszystkie wątpliwości rozwieję :)

Gość kkkkkkooooog
dzieki za rady zapomnialam dodac ze na weslee ide na poczatku WRZESNIA :)

Gość wania traktorzystka
tez mi się nie podoba zestawienie czarnego z czerwonym :/ Jak to początek września , to lekką marynarkę - beżową na przykład

Ja też mam czerwoną sukienkę tylko w innym stylu , ale mi pradzono żeby założyć srebrne lub złote, delikatne sandałki .

Gość miła ja
Skoro jesteś opalona i masz ciemne włosy, no i oczywiście o ile masz zgrabną figurę, to będziesz dobrze wyglądać w tej sukience. Czarne buty i czarna torebka wystarczą.

Gość myszka467
Zgadzam się i myślę, że czarne butki i mała czarna torebka wystarczy.:)

Gość dianusia
marynarka i bolerko nie sa potrzebne,ewentualnie jakis szal do kościoła.Będziesz ślicznie wyglądać.