Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kukułeczka

jaka pozycja na 1 raz??

Polecane posty

Gość kukułeczka

wiem że jest tu dużo doświadczonych dziewczyn, niedługo z moim chłopakiem planujemy swój pierwszy raz. nie jestesmy zbyt doswiadczeni dlatego chciałam sie was poradzic forumowiczki, w jakiej pozycji jest najmniej dyskomfortu dla kobiety. Błony dziewiczej już nie posiadam, tak stwierdził ginekolog po badaniu wziernikiem, jednak chcia łabym zapamiętac ten dzień jak najlepiej.

Gość co -ś-ka
Spontanicznie ... jakos bedzie ...co tu planowac?

Gość Siris
nie plaaaanuj! :D

Gość kukułeczka
na pewno macie racje ale wiecie jak to jest stresik :P

Mnie za 1 razem bolalo i byly problemy male z \"wlozeniem\" ;) W takim przypadku polecam zebys polozyla sie na plecach i podlozyla sobie pod pupe poduszke, zeby miec wyzej biodra. Potem to juz mzoecie spontanicznie jak tam chcecie. Za 1 razem mnie bardzo bolalo, jak juz wspomnialma, natomiast za drugim wyprobowalismy chyba wszystkie pozycje:) Miłego seksu życze:)

Gość misjonarska będzie
chyba najlepsza :)

JA LEŻAŁAM NA ŁÓŻKU A MÓJ PARTNER KLĘCZAŁ NA PODŁODZE I BYŁO BOSKO. A BŁONY TEŻ PRZY 1 RAZIE NIE MIAŁAM- NO WIECIE, PETTING I TE SPRAWY I SIE STOPNIOWO ROZRYWAŁA. NAJLEPIEJ JEST WŁASNIE TAK ZACZĄĆ ZYCIE EROTYCZNE-PIESCIC SIE PALCAMI, STOPNIOWO ROZCIĄGAC BŁONĘ A 1 RAZ BEDZIE NIEZAPOMNIANY I BEZBOLESNY I BEZ ZADNYCH PROBLEMÓW Z WŁOŻENIEM. AHA UZYJCIE LUBRYKANTU TO PÓJDZIE \"GŁADKO\"

Gość Madda
poduszka pod biodra i nogi przysuniete jak najbliżej klatki piersiowej - to podnosi miednicę i naciąga błonę: to pozycja podana przez Wisłocką, sprawdzona, 1 raz prawie zupełnie bez bólu