Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AGGGGGGAAAAA

Czy ktoras z was wie, gdzie moge kupic sukienke do cywilnego mam duzy brzuch

Polecane posty

Gość AGGGGGGAAAAA

Interesuje mnie sukienka zwiewna, dluga, jestem w 5 miesiacu, wiec brzuch jest spory i widoczny, nie chce go ukrywac Czy moglabym dostac taka sukienke, czy komplet z tuniczka np w jakims salonie sukien slubnych????

Gość retyyy
przed ślubem współrzyłas? toć to grzech, niew styd ci bedzie?

Pytam o linki, a nie o opinie!!!!! a na marginesie jestesmy najszczesliwszymi ludzmi pod sloncem, bo spodziewamy sie dwoch ksiezniczek!!!

Dzieki Izabela1982 :) sukienki są bardzo ladne, tylko nie wyobrazam sobie moich cm w pasie :) ladna jest ta czarna, sprobuje sie dowiedziec, czy sa tez inne kolory, bo fason jest spox, ciazowa,ale bardzo kobieca Pozdrawiam

nie ma sprawy powodzenia w znalezieniu i duzo zdrowka,nie przejmuj sie glupimi komentarzami.pozdrawiam

A nie lepiej ślub przełożyć? Naprawdę chcesz z siebie robić pośmiewisko? Przecież będziesz wyglądać komicznie..odrazu ludzie będą wiedzieć, że ślub jest z przymusu i kaaażdy będzie współczuł panu młodemu,że go babsko z brzuchem zawlokło do USC.

Gość workowiec
gówno cie to obchodzi - pytanie było o linki , nie o to , co kto o tym sądzi

Albo spróbuj w sieci sklepów \"Pępek Świata\" . Jest np. jeżeli jesteś z Warszawy - w CH TARGOWA . Mnie na razie nie interesuje ten asortyment :) , ale widziałam na wystawie bardzo ładne sukieneczki ... P.S. Życze szczęcia i powodzenia :)