Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fidodido

Gdzie sę najbrzydsze kobiety w Europie ?

Polecane posty

w Niemczech !! to apropo: Czas odświeżyć opinię o naszych sąsiadach”, wezwał berliński dziennik „die tageszeitung” („taz”). Rzecz jasna, myślał o Polakach. Gazeta stwierdza: „Bez Polaków u nas ani rusz: mieszkania byłyby niesprzątnięte, domy niewyremontowane, szparagi nienakłute – od polskiego wsparcia zależy nie tylko znaczna część naszej gospodarki, ale dzięki Poldiemu i Klose także nasza narodowa świadomość. (…) Owszem, polski rząd uderza akurat w narodowe tony, ale czy my, Niemcy, nie mieliśmy słabych dni? Hasło dla Niemców na dziś: naprzód Polsko, jeszcze jeden gol! Podolski i Klose – zadośćuczynienie za 4 mln skradzionych aut!”. Tyle „taz”. Na rozpoczęcie piłkarskich mistrzostw w RFN „Bild” (4,5 mln nakładu) przypomniał „Najlepsze Polenwitze”: „Czemu polskie noworodki dostają dwa klapsy? Pierwszy, żeby dały głos, a drugi, by puściły zegarek akuszera”. Albo: „Po czym poznać, że Polak poszedł do nieba? Z Wielkiego Wozu zniknęły koła”. Czy: „Co powstanie ze skrzyżowania Polaka z pająkiem? Ośmioręczny parobek dla niemieckich chłopów”. Przed „Bildem” na nasz koszt zabawiała Niemców telewizja publiczna ZDF. Na grubiańskie kawały o Polakach jako jedyny zareagował dziennik „Süddeutsche Zeitung” i nazwał rzecz po imieniu: to „niegodne, wredne i bezczelne ubliżanie całemu narodowi”. mają najbrzydsze kobiety w Europie ...buraki, jak przyjeżdzają do Polski to ślinią się do pasa !!

Gość brzuszki
w slumsach

Gość podnoooooosze
Rusza czy nie rusza , chodzi o fakt.

Gość Niemki wcale nie sa takie
brzydkie, a niemieccy chlopcy to juz w ogole ciasteczka.

Gość w twoim domu
:D🖐️:D

Gość autorze wyluzuj
bo cie nerwy zjedza jak bym sie chciala tak tym przejmowac ...eh zycia nie starczy

Gość w Polsce Holandii i w grecji

Gość W NIEMCZECH

Gość W NIEMCZECH
ANGIELKI TEZ RACZEJ URODA NIE GRZESZA:(

Gość ponoc w anglii

Gość Romualdo
w Polskie tez niewiele jest ładnych, generalnie nieceiekawe są słowianki

Gość oj romualdo romualdo

Gość hans....
hy polki ladne ?! moze niektore sporo jest grubych a co ladniejsza to glupia ,a te co pracuja w niemczech to sie puszczaja za 10Euro ot co na temat!

Gość worek ziemniaków
oj Boże , po co się tak denerwować tymi żartami ? A my niby nie wymyslamy żartów "był polak , rusek i niemiec" i ten niemiec to zawsze ten największy matoł każdy naród ma jakiś inny naród , z którego robi sobie żarty a oni niby się śmieją , śmieją z tych polskich zbieraczy szparagów , ale między sobą to ich cenia , że jak nie mają forsy , bo mieszkają w głupim , niegospodarnym kraju , to nie wiszą na pomocy socjalnej jak bezrobotni niemcy (o co każdy pracujący niemiec się wkurwia , bo ta pomoc jest szalona - czasem to nie opłaca się po prostu isć do pracy) - tylko zaciskają zęby , zbierają dupy w troki i jadą zarabiac - i oni to szanują , nie bój się - wiem , bo sama mieszkam w niemczech i słyszę , co się mówi

Gość polskie kobiety to wyjątkowe
paskudy

Gość w Irlandii
jezuS maria!!!!!!!!!!poczwary

Gość w irlandii sa paszteciątka
ale na boga nie takie jak w nasyzm kraju, bo tam nie sa az tak kiczowate!!!!!!

Gość A JA WAM COS POWIEM
gdyby polki miał tyle kasy co panny na zachodzie wyglądałyby jak boginie

Gość pisz dokładnie dziecino
gdyby Polacy mieli tyle kasy, aby dawac kase leniwym Polkom to by mimo ze uroda nie grzesza nie byłyby aż tak kiczowate

Gość leniwym polkom
buahaahaahahahahaha dobre!!!!!!! koles chyba nigdy nie byles zagranicą buahaahahahahahaha

Gość byłem zagranica
i drzwi im otwierać nie trzeba i same za siebie płacą..... Ach te leniwe kobiety zagranica

Gość na te zarty akuratne na głupie
umysły niemieckiego motłochu odpowiedział redaktor naczelny Dziennika: i na "zarzuty" niemców dot. tego jak to polacy szybko remontuja ich domy napisał: ze musieli sie nauczyc kiedy w po 45 musieli swoje miasta odbudowywac (wszyscy widza aluzje prawda ? niemcy niby powinni ja widziec ale wszyscy wiedza jaką oni sie historie uczą w szkołach :O ); na "zarty" o złodziejestwie teraz podczas mundialu, naczelny powiedział: niemcy w 39-45 wywiezli wszystkie dzieła sztuki z Polski i ciężźko do tej pory oddac im je spowrotem ....

Gość leniwym polkom
to kur*wa ze drzwi im nie trzxeba otiwierac to sprawa kultury i wychowania a nie lenistwa! I SWADCZY NIE O KOBIECIE TYLKO O FACECIE KTÓRY ALBO JEST GENTELMENEM ALBO DUPKIEM! a co do lenistwa to polki pracowac chcą i potrafią, nie to co grube cielska zagranica wpierdalające tony hamburgerów i upijające sie do nieprzytomnosci (czytaj. wielka brytania i niemcy)

Gość masz racje zdecydowanie
dlatego najwiecej piją w Polsce i w Rosji...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaljazeera
---->leniwym Polkom Ale mimo wszystko za siebie nie płacą...

Gość poziom tego forum
jest zenujacy.

Gość najlepsze forum ostatnich dni

Gość leniwym polkom
ja jestem Polkom i nigdy nie pozwoliłam mojego facetowi za mnie płacic. Moje kolezanki tez. Jak stawiasz dziwką to sie nioe dziw