Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fidodido

Gdzie sę najbrzydsze kobiety w Europie ?

Polecane posty

Gość żadna nie pozwala
to kobiety teraz płacą!!!!

Gość w polskie

Gość a w Polsce
kobiety sie nie depilują .

Gość wania traktorzystka
"na te zarty akuratne na głupie umysły niemieckiego motłochu odpowiedział redaktor naczelny Dziennika: i na "zarzuty" niemców dot. tego jak to polacy szybko remontuja ich domy napisał: ze musieli sie nauczyc kiedy w po 45 musieli swoje miasta odbudowywac (wszyscy widza aluzje prawda ? niemcy niby powinni ja widziec ale wszyscy wiedza jaką oni sie historie uczą w szkołach ); na "zarty" o złodziejestwie teraz podczas mundialu, naczelny powiedział: niemcy w 39-45 wywiezli wszystkie dzieła sztuki z Polski i ciężźko do tej pory oddac im je spowrotem .... " no rzeczywiście , riposta na poziomie..... najlepiej na to nijak nie reagować - bo żart niskiego lotu , ale odpowiedź to już w ogóle nie wiadomo , gdzie schowac; Niemcy bardzo dobrze zdają sobie sprawe , jak wygladała 2. wojna światowa. I owszem , uczą sie o tym w szkole. Uczą sie przy wielu okazjach , żeby nikomu nie umknęło. Do wyrzygania się o tym uczą. Wbija sie im do głów , że to wstyd być Niemcem. Totalnie pojebana polityka , ale tak to wygląda. Więc nie opowiadaj bajek , że uczą się nieprawdziwej historii. Jeszcze duzo , dużo czasu upłynie , zanim Niemcom przestanie być głupio na wspomnienie wojny. Mimo że to nie oni , a ich dziadkowie w tym brali udział. Dużo łatwiej jest zapomnieć ofierze i rodzinie ofiar , bo to oni są poszkodowani , niz oprawcy i ich dzieciom , bo ci mają poczucie winy.

Gość A ja jestem perwersyjna
Irlandki ... brzydalki!!! A sama jestem do nich troche podobna :D hihi hehe.... Ale Angielki najgorsze brzydule! Wiec chcialabym zyc w jednym z tych krajow, przynajmniej bylabym piekna ponad przecietna! :classic_cool: Taka Irlandka albo Angolka skrzyzowana po slowiansku ... tzn. delikatniejsza o bardziej wyrazistych oczach i zarysowanych kosciach policzkowych. Zreszta za granica i tak uchodze za piekniejsza niz w Polsce, bo u nas kocha sie tandete, a nie charakterystyczne i "rasowe" kobiety. Mi podobaja sie takie w srednim wieku Niemki, geby maja ostre, opalone ciala, biale zeby, duzo zlota lub innej drogiej bizuterii i eleganckie ciuchy. Budza respekt. Jestem perwersyjna.

Gość milkaaaaaaaaaaa
Niemki to pasztety :) grube , tluste wlosy, niezadbane , w powyciaganych starych podkoszulkach

Gość A ja jestem perwersyjna
ehhh tam, stereotyp.

Gość wiadomo ze w polsce

Gość Tom 30
Irlandki