Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutno mi

Jak on mógł...?!

Polecane posty

Gość smutno mi

Wczoraj moj maz wyjechal z kumplami na praktyki do miejscowosci oddalonej o kilkaset kilometrow. Wiem ze beda tam ostro imprezowac, kazdy z nich zabral ze soba kilka butelek wodki lub spiritu. Ale nie chodzi mi o to, tylko boli mnie ze nawet wczoraj nie zadzwonil i nie powiadomil mnie ze szczesliwie dojechal :( ja jestem straszna panikara i zaraz wymyslam sobie niestworzone katastrofy i wypadki! Ja dzwonilam do niego o 23ej w nocy bo wczesniej nie bylo mnie w domu, a on nie odbieral:( Podejrzewam ze mieli impre i nawet nie zwrocil uwagi jak mu dzwonila komorka! Dostalam rano smsa od niego ze mial tel wyciszony i nie slyszal! hahah dziwne ze sam nie wpadl na to zeby zadzwonic:( Co o tym sadzicie? Czy ja jestem przewrazliwiona ze sie wkurzam o takie sprawy??

Gość neweww
przewrazliwiona

Gość okuuata
Naprawde jestes panikara...

Gość tez bym sie na niego
wkurzyla i to ostro :O

Gość ja bym się nie wkurzała
tylko sama poszła na impreze, a najlepiej juz po jego powrocie..

Gość też tego nie znoszę
ale faceci chyba tak mają. Trzeba przywyknąć, a od czasu do czasu upomnieć się o doinformowanie. Mój mężczyzna nie mógł zrozumieć moich obaw, dopóki sama kiedys tak się nie zachowałam. I jest lepiej, ale nie idealnie. A dodam, że mój mężczyzna większość czasu jest ode mnie oddalony o te kilkaset km, a ja...cóż...mam sporo nowych zainteresowań:) Wymagaj, żęby Cie informował, ale bez przesady, nie zawsze uda mu się o tym pomyśleć...:) Kobiety często też tak mają. I już.głowa do góy

No ale chyba kazdy ma prawo do imprezy? Czy zawsze trzeba wszedzie razem chodzic? :) I byc na smyczy elektronicznej (czytaj: pod telefonem)

Gość przesadzasz

Gość smutno mi
Tyle ze ja nie jestem pewna czy mieli te impreze ale z drugiej strony co grupa mlodych facetow moze robic wieczorem na wyjezdzie? przeciez wzieli ta wodke...ale zabolalo mnie to ze nawet mu nie przyszlo na mysl mnie uslyszec i uspokoic, opowiedziec jak tam jest tylko sie bawil...

No bo Ty bylas w domu i wciaz o Nim myslalas, a On mial inne sprawy na glowie to nie bedzie o telefonie myslal ;) Wg mnie to calkiem normalny objaw :)

Gość macie cos z glowa
chlopak wyjezdza do miejsca jakis kawal drogi od domu, to uwazam,ze piwnien sie zameldowac ,ze dojefhal. Takie jest moje zdanie.Impreza impreza, ale ja tez bym sie denerwowala czy dojechal na miejsce bezpiecznie.

Gość jak ja jestem na imprezie
to też nie myślę o moim facecie. Zazwyczaj dzwonimy do siebie dzień później po imprezie i wtedy dopiero zaczyna się odbytywanko: a byłeś grzeczny? a ty byłaś grzeczna ? :D

Gość macie cos z glowa
Orlica, czepiasz sie slow, chpodzi o to,ze ma POWIADOMIC BLISKA OSOBE o bezpiecznym dojechaniu na miejsce

Nie czepiam sie... Akurat slowko \"meldowac\" odzwierciedla bardzo dobrze to wyrazenie \"powiadomic...\" ;) No ale jaki pisze... ja sie chyba nie nadaje do zwiazkow ;)

Gość nie moge zaraz padne
Orlica, przeciez kazdy jest inny, nam sie jego zachowanie nie podoba, a Ty znajdz sobie faceta , z ktoym nie bedziesz sie w ogole kontaktowala podczas jego czy twoich wypadowa ktoremu rowniez taki uklad bedzie pasowa, i bedzie ok. Dla mnie to jest nie do zaakceptowania.Chociazby dlatego,ze jestto odzwierciedleniem braku zainteresowania druga osoba .Zdrowego zainteresowania. Nie mowie tu o jakiems kontrolowaniu sie.

Gość smutno mi
Zgadzam sie z przedmowczynia,przeciez to jest moj mezczyzna z ktorym jestesmy juz 3 lata a nie przpadkowo poznany na imprezie chlopaczek..to chyba do czegos zobowiozuje!

Gość juz nie jest mi smutno
Zadzwonil 2 godz temu i bardzo przepraszal za swoje zachowanie, mowil ze imprezy nie bylo ale na tym osrodku gdzie przebywa jest nakaz sciszania komorek:) powiedzialam co mi lezy na sercu on zrozumial i obiecal poprawe! Jednak mam kochanego mezusia :)