Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papapapa******

Czy ktoś zna tę piosenkę ? POMÓŻCIE,PROSZE !

Polecane posty

Gość papapapa******

wiem że to forum o zdrowiu i urodzie ale od jakiegoś czasu szukam pewnej piosenki i sie zastanawiam czy ktoś z forumowiczów jej nie zna. Otóż trudno mi opisać tę piosenkę :) Więc nie jest nowa, śpiewa ją pani która ma podobny głos do wokalistki THE CRANBERRIES piosenka jest po angielsku. Refren brzmi mniej więcej tak : LEEiii JOR LEiii JOR LEiii JOR Przepraszam bardzo ale dokładniej nie potrafie napisać jak brzmi refren ! :D hehe Na pewno wiele z was by poznało tę piosenkę gdybym ją zanuciła ale niestety nie ma takiej możliwości.:) Wszedzie szukałam tej piosenki, pytałam sie znajomych itd niestety nikt nie byl w stanie podać mi tytułu ani wykonawcy, choć znał tę piosenkę. Może komuś z was mówi coś ten refren ? :) będę bardzo wdzięczna za odpowiedz! Z góry dzięki :]

Gość wujek googiel
Lubie Cranberries, ale te "slowa" nic mi nie mowia. Moze cos wiecej?

Gość Załamana Beatka
wiem co to za piosenka ale nie mam pojecia jaki jest jej tutul.

Gość wiem to jest
Eugenia Vlasowa i Andru Donalds"Wind of hope"

Gość wiem to jest
bardzo śliczna piosenka!!super!

Gość papapapa******
hehe sorry ale nie mogłam dokładniej opisać, nie potrafie. Taka fajna melodia, to bardzo fajna piosenka ! :) Leeei jor leeii jor leiiii : tak brzmi mniej więcej refren ale nie umiem napisać tego po angielsku :( znalazłabym ją gdybym znała chociaż kilka słów... Załamana Beatka : fajnie że chociaż jedna osoba kojarzy po tym co napisałam :D xperience : To nie jest żadne koszmarne jodłowanie ! :P hehe widać że nie kojarzysz piosenki :) Ściągnełam ze 20 piosenek Cranberries i nie znalazłam tej piosenki :( Czekam dalej na pomoc :]

Gość papapapa******
hehe sorry ale nie mogłam dokładniej opisać, nie potrafie. Taka fajna melodia, to bardzo fajna piosenka ! :) Leeei jor leeii jor leiiii : tak brzmi mniej więcej refren ale nie umiem napisać tego po angielsku :( znalazłabym ją gdybym znała chociaż kilka słów... Załamana Beatka : fajnie że chociaż jedna osoba kojarzy po tym co napisałam :D Ściągnełam ze 20 piosenek Cranberries i nie znalazłam tej piosenki :( nie jestem pewna czy tą piosenkę wykonuje ten zespół ale wokalistka ma podobny głos. Dalej czekam na pomoc :)

Gość papapapa******
to nie jest Wind Of Hope ! Ta piosenka ma już pare latek... Piosenka w stylu zespołu The Cranberries.

Gość Andru donalds Eugenia
Vlasovia Wind of Hope

Gość papapapa******
Luis Fernando Suarez : to fajnie że znasz ! A tytuł, wykonawce znasz może? Wiele osób kojarzy tę piosenkę ale nie zna ani tytułu, ani wykonawcy niestety. POWTARZAM JESZCZE RAZ : TO NIE JEST PIOSENKA WIND OF HOPE !

Gość papapapa******
Niestety nie znam teledysku :( Tak byłoby znacznie łatwiej,ale ta piosenka ma już pare latek wiec nie widziałam nigdy w teledysku. Słyszałam ją parę tygodni temu w radiu i odtąd mnie prześladuje :P i nie moge jej znaleźć !

cos mi sie kojarzy ze slowem \"candle\" - tak mi jakos to slowo do tego pasuje, moze to czesc nazwy zespolu, piosenki - slowo klucz do zagadki:) a moze to tylko wybryk wyobrazni:) za cholere nie wiem skad te moje skojarzenia!!

Gość papapapa******
zaraz poszukam. może akurat to ma związek ze świecą :D (candle)

znam tą piosenkę, i dokładnie taki ma refren jak napisalaś :) jeśli znajde ja dam znać p.s. piosenka ta jest bardzooo stara jakieś 8 lat temu była popularna

Gość spróbuj na forum tlenu--mp3
tam może znają

Gość papapapa******
Dzieki wam za pomoc :) poszukam jeszcze i skorzystam z waszych pomysłów. rp86 : wiem, że jest stara, ale mi sie podoba bardzo :) Jakby wam cos przyszło do głowy jeszcze to piszcie :) pozdrawiam

menelka808 Bell book and Candle \"Rescue me\" to nie będzie to?? też mi się coś kojarzy :)

Wydaje mi sie, ze to jest to. Blee oropienstwo :0 nie moge sluchac tego jej wycia, ale widac niektorym sie podoba, kwestia gustu...

Gość papapapa******
jezu DZIEKUJE WAM !!!!!!!! TO TA PIOSENKA ! Bell Book & Candle - Rescue Me :) Dzieki dzieki dzieki ! Kocham tą piosenke :) dziekuje wam jeszcze raz !!! :*:* :):):)

:) super a ja od lat szukam piosenki która miała taki teledysk...dziecko bawi się okrętem sklejanym w wannie chyba i kobieta śpiewa :D tylko tyle pamiętam z piosenki była śliczna, też koło8 lat na vivie puszczana