Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pytong

Obalamy mity!!! - wyniki moich seks ankiet

Polecane posty

:D Witam, pierwsze moje pytanie brzmiało: -------------------------------------------------------- Pytanie Pytonga Kogo preferujesz na męża bądź żonę? ...a oto wyniki: Chcę czystego prawiczka !!!! (65) 23.05% Chcę doświadczonego faceta (140) 49.65% Chcę czystą dziewicę !!!!!!!!! (56) 19.86% Chcę doświadczonej kobiety!! (21) 7.45% Głosowano łącznie 282 razy. -------------------------------------------------------- Podsumowanie: Jak widać, mężczyzni preferują za żony czyste kobiety, natomiast kobiety nie chcą prawiczków tyko doświadczonych seksualnie partnerów. Resztę sobie proszę sami dopowiedzieć Drugie pytanie.... -------------------------------------------------------- Seks ankieta dla kobiet! Jak wyglądasz kobieto? Bardzo ładna, fajny cyc, długie nogi (33) 27.73% Płaskie piersi, grube nogi (9) 7.56% Duże rożowe sutki, uśmiechnięta (22) 18.49% Mała, drobna i bez piersi (4) 3.36% Umalowana, ostry makijaż, ostre piersi (4) 3.36% Długie nogi, płaska deska (6) 5.04% Duże usta, duże oczy, wąska (9) 7.56% Średni biust, bogata (11) 9.24% Małe nogi, duże piersi (11) 9.24% Smutne piersi, grubaska (10) 8.40% Głosowano łącznie 119 razy. -------------------------------------------------------- Podsumowanie: Jak widać blisko 30% jest z was ideałami (mowa o kobietach), blisko 20% może pochwalić się uśmiechem i różowymi sutkami, wynika stąd, że blisko połowa kafeteriuszek to niezłe lachony! Około 14% to kobiety wysokiego ryzyka, bo smutne są, grube i bez piersi! Pytanie trzecie bylo skierowane dla panów: -------------------------------------------------------- Jak wyglądasz mężczyzno Określ siebie chłopie Wysoki i przystojny, spory penis (17) 30.36% Romantyczny brunet z długim penisem (4) 7.14% Bogacz, białe zęby, średni rozmiar (2) 3.57% Pryszczaty okularnik, wysoki temprament (4) 7.14% Niski łysiejący, mała pała (1) 1.79% Impotent, bez pracy, nieumięśniony (2) 3.57% Owłosiona klata, fajne jaja (7) 12.50% Blondyn, spory biceps (5) 8.93% Maminsynek, onanista, chudy i blady (10) 17.86% Łysek, paker, dres (4) 7.14% Głosowano łącznie 56 razy. -------------------------------------------------------- Podusmowanie: 30% to niezłe ogiery, mają duże penisy i są bardzo przystojni. Sumując wszystkie plusy prezentowaych panów to wynika, że około 50% to niezłe rumaki. Niestety sporo jest pryszczatych onanistów, bo blisko 25% na kaffe!

Gość oddaje jeszcze jeden głos
na dziewice

Gość te wyniki znaczą tylko jedno
ankiety na kafeterii są kompletnie nieobiektywne i nie mają sensu.