Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapytaniee

co zrobuć by stać się lubianym i szanowanym na kafe?

Polecane posty

Gość namiętny w czólko...
po co ci lubienie na forum... taki och, ach,,, że szkoda cię tutaj.... zniszczą cię

Gość gość
Jak ktos sie da zniszczyc na forum, tzn ze jest nieprzystosowany to zycia w naszym spoleczenstwie i wczesniej czy pozniej w realu tez dostanie po dupie tak ze sie posra:o Któż by sie przejmowal opiniami internautow? Naprawde sa tacy, ktorych rusza forumowa krytyka?

Gość mnie casami zaboli

Gość gość
Odpowiedz prosta: skoto uwazasz, ze tutaj jestes kims, mozesz byc kims rowniez w realu. Bujda, mow co chcesz, ale to ma zawsze przelozenie, tylko boja sie co niektorzy stac sie kims rowniez w realu. Zreszta nie pisz mi, zes zero, bo to forum jednak cos o nas swiadczy, a Ty masz u mnie na liczniku znacznie wiecej niz 0 ;)

Gość gość
Adas, to bylo do mnie czy do bujdy?

Gość ble ble
ale z Was wazelina.....a fuj.....tfu łeeeeeeeee

Gość gość
Mozna smarowac dupy innym wazelina, mozna innym tylko dopierdalac na pomaranczowo, a mozna tylko stwierdzac fakty. Cienka granica jest miedzy wymienionymi przeze mnie czynnosciami, nie uwazasz?

dobra ide sie dziewczynki piwka napic nie moge w domu usiedziec fajne jestescie głowa do góry zdobędziemy szczyty chmury zycie jest fajne a wy jeszcze fajniejsze :) moje słoneczka:)