Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 asiunia86

zakochalam sie w... LUMPEKSACH!!!!!

Polecane posty

Go艣膰 asiunia86

hej! jestem z poznania i ostatnio mam nowa milosc-lumpeksy! jestem uzalezniona, do tego co jest kolo mnie potrafie isc rano i popoludniu i zawsze cos znajde zajebistego!!! mowie wam kobietki polecam z calego serducha! pozdrawiam ps. a Wy chodzicie do lumpow:)????

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 zmarnowana
dzisiaj by艂am i znalaz艂am 2 bluzeczki, fajne i jutro te偶 ide do innego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiunia86
a skad jestes???tez poznanska pyra:)? a gdzie ten lump?:):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak se pisze
ja omijam szerokim 艂ukiem, odrzuca mnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja pr贸bowa艂am si臋 zakocha膰
w lupeksach, ale mi nie wysz艂o. Mo偶e to z lenistwa. Po prostu nie chce mi si臋 przewala膰 ton szmat po to 偶eby za 500-tnym razem znale藕膰 co艣 sensownego. Jak wchodzi艂am i przelatywa艂am wzrokiem to od razu si臋 z niech臋ca艂am, a jak wchodzi艂am do normalnych sklep贸w to jako艣 mniej wysi艂ku wk艂adam, 偶eby znale藕膰 co膰 co mi si臋 podoba. Nie jest tam tyle tego nawalone. Wszystko fajnie wyeksponowane i nowiutkie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez z poznania
chodzisz do ktorych lumpeksow?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lumpeksowa
moja mama lubi chodzic do lumpeksow, czesto znajduje mi tam super bluzeczki :) oryginalne, firmowe za grosze. sama bym tam chetnie chodzila ale nie mam z kim (18 lat), bo w艣r贸d moich rowiesnikow to "siara" chodzic do takich sklepow, bo "jeszcze nas ktos zobaczy" :( ja tam sie nie wstydze ze mam niektore ciuszki z lumpeksow bo sa naprawde fajne, czasami chodze z mama jak mnie zabierze ze soba :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polecam...
ja w艂asciwie nie widze nic strasznego w tym zeby ubierac sie w lumpeksach, naprawde fajne ciuchy mozna wypatrzec i to tanio ;)a wiele jest takich, ktore sa malo co uzywane albo nowe wiec oplaca sie ;)pzdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 youuudontbhACVHASFH
Niektorzy mysla,ze lumpeksy sa okropne smierdzace itd...fakt,takie sa.ale sa tez takie w ktorych ciuchy wisza na wieszakach,a ubrania sa swietnej jakosci.sama czesto chodze tam "na lowy" i szczerze mowiac(nie przechwalajac sie ;)) mam wiele zajebistych ciuchow dobrych marek,i to w dodatku kupionych z pewnoscia,ze pol mojej szkoly(jestem w liceum)nie wyjdzie w tym samym.hahaha juz baaardzo duzo osob pytalo mnie"a gdzie kupilas te swietne spodnie?"i wiele podobnych pytan itd...pozdrawiam i polecam poszperac!!! :* he jak chcecie moge nawet podeslac zdjecia jakis zdobyczy skoro nie wierzycie PAPA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 youuudontbhACVHASFH
TZN SORRY NIE MIALO BYC "SKORO NIE WIERZYCIE" TYLKO " JAK NIE WIERZYCIE" a zreszta niewazne.... :P pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

ja ostatnio znalaz艂am super koszule na m贸j rozmiar 36, dopasowana do cia艂a, w ma艂膮 krateczke bia艂o czarn膮 z nitk膮 srebrn膮 i r臋kawek na 3/4 za .......13 z艂 nie m贸wie ju偶 ze za tak膮 w sklepie lub chocia偶ky na targu musia艂abym zap艂aci膰 z 30-40 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pppaulinka
:D fajna sprawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 132137744
ja tez chodze :) nieraz dorwalam ciuch z metka,czyli nawet nienoszony ...zapach maja specyficzny,ale wiadomo,ze trzeba wyprac :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sophialoren
ja tez ja tez ! dla meza koszula pierre cardin( czy jak to tam sie pisze) i bluzeczki...H &m ,vero mody itd.:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sophialoren
tzn bluzeczki juz nie dla meza lecz dla mnie :) tak dla sprostowania :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakupoholiczka
ja tak偶e kupuj臋 ostatnio kupi艂am 2 koszle r臋kaw 3/4 ESPRIT po 5 z艂, by艂y na wag臋 45 z艂 kg, a 偶e mam rozmiar 34 to niewiele wa偶y艂y ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 smutna_bardzo
a do jakich chodzicie? bylyscie na dabrowskiego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hhhhaa
a macie moze jaki艣 sprawdzony spos贸b na pozbycie si臋 specyficznego zapachu? ;) bo pranie wiadomo, ale czasem nawet po kilku praniach zapaszek niestety zostaje :)

Udost臋pnij ten post

ja nie chodze do lumpeks贸w.... jak napisa艂a lumpeksowa-(jestem od niej troch臋 m艂odsza ale mam t膮 sam膮 sytuacje)-nie chodze do lumpeks贸w bo siara albo kto艣 by mnie jeszcze zobaczy艂.A ludzie potrafi膮 by膰 okrutni...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiolettkam
prawda.ale w sumie nie warto takimi rzeczami sie przejmowac.nie zawsze akurat ktos cie spotka jak wchodzisz do lumpa! a skad masz fajny chiuch nie musza wiedziec :P:P:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a_bydgoszcz
dziewczyny musia艂ybyscie przyjechac do bydgoszczy, tutaj to s膮 dopiero lumpeksy :p jest ich wiecej niz 'normalnych' sklep贸w! na prawde w ciagu kilku lat, a awet miesi臋cy powstaje ich pe艂no na kazdej ulicy! swietne ciuchy, na prawde! juz teraz ma艂o kt贸ry jest taki ze trzeba szukac, reszta jest pouk艂adana i wyprana! polecam! ps. ja tam sama moge chodzic, mi to nie przeszkadza! przekonalam tez do lumpeks贸w mojego ch艂opaka, ktory przedtem ubiera艂 sie tylko w oryginalnych sklepach!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w poznaniu na g艂贸wnej
jest fajny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 znane osoby te偶 ubieraj膮
sie w ciucholandach 偶aden wstyd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bdgJA
w Bydzi sa dobre naprawde !!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 w warszawie lepsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asienka86
nie prawda bo w poznaniu sa najlepsze!!!!:):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 od niedawna fanka
Jeszcze do niedawna bylam przeciwniczka lumpeksow.Zawsze jak wchodzilam,to czulam tylko smr贸d i nie moglam zrozumiec,jak mozna przebierac w stosie ciuchow,wygladaj膮cych jak szmaty...alemktoregos dnia weszlam do nowego second handu na moim osiedlu i szok!Wygrzebalam pare super ciuszkow!I tak od kilku tygodniu wpadlam w jakis na艂og,zawsze cos fajnego wygrzebie!niemniej uwazam,ze trzeba chodzic raczej w dniu dostawy i ewentualnie dzien po..Bo potem to juz zostaje niezly shit..A propos jestem z Bydgoszczy;)S膮 tutaj naprawde fajne lumpeksy.Pozdrowki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a_bydgoszcz
bydgoszczanko od niedawna fanko zobacz co napisalam wyzej- ze w bydzi wl膮snie taki wysyp lumpeks贸w:) na jakich ulicahc kupujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 asiunia86
to fakt, ze na dobry lumpeks trzeba trafic! ja mam na swojej ulicy jeden i tam jest sterta nieposotrowanych szmat, smierdzi jak cholera i zaraz odechciewa mi sie tam ryc!!!!! natomiast kawalek od mojego domu doslownie 5 min drogi otworzyli fajny sh i tam zawsze cos fajnego wyszperam! mowie Wam kobitki, nie moge sie oprzec i prawie codziennie tam zagladamn! wiem ze mam cos nie tak pod deklem ale mi z tym dobrze i juz.. :):):):)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gasia87
ja te偶 uwielbiam lumpeksy, wiekszo艣膰 ciuch贸w mam z lumpeks贸w i s膮 naprawd臋 rewelacyjne!!!!

Udost臋pnij ten post