Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smtulinka

Płakac mi się chce...ma ktos chwilke zeby pogadać?Tak o wszystkim i niczym?

Polecane posty

Gość Smtulinka

Gość TechnikKanalizacyjny
a możemy pogadać o studzienkach, szambówach, wężach, hydrantach i kranach ???

Gość Smtulinka
myśle, ze tak...

Gość AIQOQ
Taaak wiemy, rzucil cie?:P A moze znalazlas esemesa os jego bylej w jego komorce?

Gość TuliłeśMnieWramionachSnu
ja chętenie wysłucham :D:D

Gość Smtulinka
dzis w nocy nie mogłam spać i wydawało mi sie, ze ktos kradnie z naszego ogrodu albo od sąsiadóe te klapy żelazne które zakrywają otwory studzienki i szamba...

Gość kalina_20
a czy stalo sie cos konkretnego, ze jest Ci tak smutno?

Gość Smtulinka
nie rzucił..nie znalazłam smsa... a do tego to jest uczuciowe więc chyba się o uczuciach tych poztywnych i negatywnych powinno rozmawiać...:(

czemu jesteś smutna? Co się stało?

Gość Smtulinka
no więc ogólnie..jestm pesymistka i boli mnie to, ze musze egzystowac...:(

Gość Smtulinka
chciałabym nie żyć..wiem, ze jestem tchórzem, nic niewartym tchórzem, ale boję się życia..czuje lek przed każdym dniem..przed tym, ze musze trwac, istnieć, walczyć o to zeby przetrwać...

A czy wybiło szambo? I w ogóle jakiego rodzaju pompówa do Ciebie przyjeźdża. Jakiej głębokości masz szambo ???

Hmmmmmm... To ciężki przypadek. Ale za takim pesymizmem egzystancjalnym zwykle tkwią bardziej prozaiczne, psychologiczne przyczyny.

Gość kalina_20
hmmm moze w najprostszy sposob: powinnas sprobowac cieszyc sie tymi malymi pozytywnymi rzeczami, ktore napewno Ci sie trafiaja!

Gość Smtulinka
wiesz..techniku..nie znam się na sznabach..nie wiem jakiej jest głebokości ...tata moze wie... nic nie wybiło...chyba...niesprawdzałam..zato przecieka nam jeden sedes i ciągle chodniczek jest mokry...

A często miewasz zatwardzenia? Może lewatywę powinnaś mieć co?

Mi też jest smutno... Bo się nie odzywa do mnie drugi dzień... A tak mnie fajnie podrywał pół roku :( Znowu chyba się jakiś mną bawi... oni wszyscy się mną bawią... jestem tylko zabawką ;(

Życie to jest walka, niestety. A wygrywają w niej ci, którzy lepiej stroszą piórka. Nie możesz tak myśleć o sobie. Nie jesteś gorsza od nikogo, tylko twoja samoocena siada. Ci zadowoleni z siebie nie mają więcej ku temu powodów niż Ty, zapewniam Cię. Oni tylko kochają siebie.

Gość kalina_20
do TechnikKanalizacyjny: poziom niektorych kafeteriuszy (tak, zaliczasz sie do nich) jest wprost zenujacy....

Gość Smtulinka
cięzki przypadek? myślę, ze tak..mnie po prostu wszystko dobija..nie chce mi się zyc..po co mam walczyc o to by żyć na jkaims dobrym poziomie..chciałabym sie uwolnic od obowiązku działania, pracy, trwania... MAm nadzieje, ze jednak po śmierci nic nie ma bo przytłacza mnie wizja, ze moja dusza miałaby zyć...cłay czas zyc...bez mojej woli...tylko dlatego, ze Bóg sobie tak wymyślił...

ale jak z tymi zatwardzeniami i lewatywą bo nie napisałaś! Aaa i czy te klapy od kanałów ukradli jednak czy zostawili ???

popłaczemy razem? Ja też mam dość :(

Gość Smtulinka
wiem, ze gdybym miała kogoś kto mnie kocha, gdybym miała poczucie bezpieczeństwa i docenuienia byłabym owiele szczęsliwasza..ale jestem niestety sama... mała księzniiczko- a ja się zawiodłam na człowieku któremu zaufałam..nieodzywa się już 14 dni..oprócz małego, nic nieznaczącego smsa...:( ehhh..po co ufać ludziom?

Gość Smtulinka
nie dosc że ofólnie zycie mnie dobija..to jeszcze się zawodze naludziach... nie rozumiem ich...i boję... i nie moge sobie wybaczyc, zę się tak zblizyłam do tego człowieka..bo wydawało mi się, ze moze mi pomóc...

Gość kalina_20
tak to jest czasami, a wlasciwie bardzo czesto (niestety), ze spotykamy nieodpowiednich ludzi na swojej drodze i ufamy tym, ktorym nie powinnismy...:(

Gość Smtulinka
KAsiu 20 tu nie chodzi o miejsca..moze i by się znalazły..ja po prostu nie umiem sie bawic..jak już napisalam..blokuje mnie lęk przed lidzmi..ciężko mi.. niby mam przyjaciół ale nie mam dobtych znajomych..jest przepasc..kilka osób na które niby moge liczyć..pustka..i zwykli znajomi

Gość Smtulinka
zaraz wróce...dowiedziałam się, ze w ofródku jest mały kotek..chyba to dziecko mojego kocurka, który hmmm był wykastrowany ale chyba mu pani weterynarz źle zabieg wykonała..heheh...bo niestety obskuje meble no i za kotkami też się uganiał..ehhh dziwne..pójde zobaczyc to maleństwo...

i zobacz przy okazji czy wszystkie dekle od szamba są na miejscu !!!

Gość Smtulinka
oj.,.nie sprawdziłąm techniku :P kicus sliczny...wlazł w miseczke z mlekiem..kruszynka...