Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaonaaaaa

cholera, znalazłam go.......

Polecane posty

taakaonaa hehe miałam identyczna sytuacje. Najgorsze jest to, ze on miał tam swój profile juz w trakcie spotykania sie ze mna...i tez ufałam mu w 200%.....teraz wykręciłam mu nr, załozyłam lewy profil, podszyłam sie pod jakąś wymyslona kobiete i rybka połknęła haczyk hehe. Ile godzin \"ze mna\" juz przegadał! Chce sie spotkac i wciąz zaczepia mnie na gg! Z jednej strony chce mi sie z niego smiac a z drugiej to własnie teraz zobaczyłam jaki koles jest zenujący... i co wyprawiał spotykając sie ze mną...ja go załatwię hehe. A jaki on jest "dla mnie" milutki! Jaki biedny, skrzywdzony żuczek! Jest jak owadożerna roślina, która chwyta ofiary w swoje piękne płatki, by następnie je przemielić, pochłonąć a potem wypluć....

Gość takaonaaaaa
do Moona - tylko po co to wszystko???? Jest Ci z tym lżej??? Coż taka zemsta daje???? Mnie wystarczyło, że go tam zobaczyłam, już stał się dla mnie żenujący. Wiem ,co może pisać, przecież też go poznałam w taki sposób. Robił z siebie biednego żuczka i w końcu uwierzyłam, że tak jest. Półtora roku tak myślałam, bylo mi go szkoda, ale jednocześnie bałam się przyszlości. I chyba dobrze zrobił, że to zakończył. teraz znów pozna nową pannę, będzie kręcił jakiś czas ( a to potrafi), mam nadzieję tylko, że będzie mądrzejsza i nie da się tak długo oszukiwać.

no to podszywacz\\ki randkowe łączmy się!!!!!!! ja tam brnę w zaparte tylko ze on chce fotke i już się spotkać więc musze przeciągać ale tak żeby się nie zniechęcił....hmmmmm.....wyobraxnia musi działać

Gość takaonaaaaa
no to nie jesteś profesjonalnie przygotowana:):) fotka powinna być w pogotowiu:) faceci to przecież wzrokowcy, długo bez fotki nie pociągniesz tej znajomości

Gość paniczka
Ja tez mam podobną sytuacje, facet pare miesiecy temu poprostu sobie znikł, pastanowił sobie zakonczyc wszystko "bez słowa", a ja durna szalałam, myslałam ze mu sie cos stało, dzwoniłam, pisałam, i NIC, zero odezwu. No i znalazłam go na fotce.pl, az mnie normalnie zatrzesło, słodzi jakims pannom z cyckami na wierzchu, a w rubryce "wymarzony partner"wpisał:"kiedys była ale sie zmyła" :0 ŻENADA...tez mysle zeby mu jakos dokopac ostatnim słowem, na które mi nie dał szans, złozyc tam konto, ii......ech, ale poprostu brak mi słów, padalec jeden

oj kurcze napisałam mu że go znam ale nie napisałam z kim rozmawiał już dziś chciał się umawiać....kiepsko to rozegrałam ale niech przynajmniej się zastanawia kto go wkręcił...hihihi

takaonaaaaa mam satysfakcje i fotke tez juz miałam wczesniej przygotowaną, bo fotka musi byc w pogotowiu to oczywiste! hahaha! ładna laseczke wybrałam, nie wylansowana, raczej skromna:-) napisał \"wyglądasz na bardzo ładna, do zobaczenia dosłownie i w przenośni\" hahaha!!! albo \"nakłaniam cie do mówienia o sobie, tym bardziej, ze jestem szczerze zainteresowany\"!!! O Boze, co za naiwniak! i wiecie co.. \"tobie, czy ci\" - pisze cały czas z małej litery!!!! Co za chamstwo!

grafka spokojnie, nie spiesz sie, bo zabawa sie szybko skonczy, a tak masz jeszcze okazję do żartów z niego:-))) mój ex tez sie chce ze mna spotkac, a ja tez przeciagam. starm sie byc bardzo powściągliwa i na dystans:-)

no ale u mnie juz po frytkach, znam go i wiem że dlugo by nie czekal, swoja droga strasznie napalony.....och i pomyśleć że będąc ze mną też takie rzeczy wyprawiał.....a ja mu tak ufałam.....

Gość znany temat
ja swojego byłego tez tak wręciłam hahaha gadałam z nim na gg i sie kapnał, taki bystry..;-) a ja jego teksty poznałabym i po 10 latach, taki wyrazisty jest mój trzydziestokilkulatek (!!!) byłam taka wściekła po jego wyskokach w necie (juz po rozstaniu okazało si e, że anonse miał już wczesniej) że nie tylko go wkręciłam na gg, wysłałam zdjęcie, ale dałam tez numer tel (kolezanki z pracy, która chciała pomóc w zemście), umówił się z nia i poszedł. a my miałysmy ubaw po pachy. zemsta ludzka rzecz, od razu zrobiło mi się lepiej, zrobił się w moich oczach taki żałosny, że aż mi szkoda tego czasu, który spedziliśmy razem.

znany temat dobrze dobrze! a powiedz jak sie skonczyła jego randka z twoja koleżanką??? Kurcze mój tez ma ponad 30 lat... ech.. stary a głupi!!!!

Gość takaonaaaaa
dziewczyny, ale powiedzcie, co Wam to dalo???? Co daje taka zemsta, mnie by chyba krew zalała i tylko szkodaby było moich nerwow. Bo jak nawija do jednej dziewczyny( powiedzmy, że to ja się pod nią podszywam) to robi to samo z kilkoma innymi. Nie jesteście w stanie w ten sposob złamać mu serca, doprowadzić do rozpaczy, jaka Was ogarniała, po nim spłynie to jak po kaczce. Nie ta ,to inna

a wiesz jak to radocha, teraz mnie cały czas zagaduje bo nie kojarzy kto go zdemadskował a ja mam ubaw po pachy, i szczerze mówiac nawet gadać mi się z nim nie chce, jest żałosny i dopiero to dostrzegam a ja głupia ż\\yć bez niego nie chciałam, swoją drogą umie sie skurczybyk maskowac....ale to mnie jeszce bardziej utwierdza w przekonaniu że go już nie chce

Gość takaonaaaaa
może to i dobry sposób, ale ja nie potrzebuję się utwierdzać, że to dupek, bo to już dobrze wiem - od wczoraj. I nie mam nawet zamiaru na jego profil więcej zaglądać, żalosny dupek, który nie wie czego szuka, więc nie ma szans na odnalezienie:)

ale wam sie nudzi, gdzie jest wasza kobieca godność? okazał sie chamem, najgorszą świnia to wywalcie go z waszego życia a nie marnujecie czas na randkowe rozmowy. lepiej piszcie do innego kolesia albo poszukajce normalnego faceta a nie zyjecie chorą zemstą.. to was tylko zniszczy, nic wiecej. A on i tak nie wróci....

grafka dokładnie! Ja wiem, ze on gada to samo do kazdej innej, ale teraz przynajmniej utwierdzam sie w przekonaniu jaki to dupek jest!!!! I to mi nie psuje nerwów, wrecz uspokaja i nasuwa myśli \" a Ty myslałas, ze on taki madry haha\" i tez juz mi sie nie chce z nim gadac, męczący jest strasznie w tych rozmowach, takie bułke przez bibułkę, jakies mądrąsci swoje wywala hehe. taakaaonaa mój facet tez nie wie czego chce, choc starałam sie byc dla niego ideałem ciągle mu sie cos niepodobało. Taka studnia bez dna. Dasz wszystko a wciąż będzie mało, wciąż bedzie nie tak. Wiec adios i krzyzyk mu na droge. Bidulek bedzie musiał sie masturbowac do starosci.

nie wydaje mi sie Monaa, pewnie znajdzie szybko nową dziewczynę i nie bedzie musiał robic tego sam..:O

chyba tylko na raz, bo on jest bardzo wybredny. Szuka ideału. Jest sam od naszego rozstania, a juz troche czasu minęło. Wiec jak widac nie znalazł tak szybko. Poza tym zadna mądra kobieta nie bedzie chciała z nim byc dłuzej. Chyba, ze jakas nimfomanka, bo jest dobry w te klocki:-)

Gość takaonaaaaa
oj magdalenka, uwierz są tacy faceci, którzy nie dają sobie rady z życiem. Może i znajdzie, ale na jak dlugo?? Im się tylko wydaje ,że tacy są świetni, chociaż mój były ,to nie ma powodów, żeby być z siebie dumnym. Ma 34 lata, mieszka z mamą, nie ma pracy:):) Ukrywal to przede mną pół roku( mieszkanie z mamą) aż sama wydedukowałam. Potem stracił pracę, chyba zawsze tak bylo, że pół roku popracował i jazda - panu już dziękujemy. Karmił mnie kłamstwami, a ja łykałam, bo chyba chciałam. I myślę, że jego życie tak upłynie przy mamusi, na leniuchowaniu. Jednym z powodów, dla ktorego zerwał ze mną, był brak kasy na paliwo (mieszkamy jakieś 80 km od siebie), to po co mi taki ktoś???? Mam na niego zarabiać???? No a teraz wyrywa nowe panny, na kawkę to go może jeszcze stać:)

Gość takaonaaaaa
No ja się zastrzelę, ten debil, czyli mój były, dziś napisal do mojej koleżanki chwaląc się swoimi wyczynami na górskich szlakach:):) a z tego co wiem, to chodził po górach raz:):) Mam podjąć rozgrywkę, skoro sam wlazł????

Gość takaonaaaaa
mówię o randkach, na których go wczoraj znalazłam. oczywiście koleżanki nie zna

Gość znany temat
magdalenko, nie zgadzam się z tobą. Ja pałałam złością, którą musiałam gdzieś rozładować Kto by to nie był - facet, przyjaciółka czy ktoś z rodziny, jak cie oszuka to czujesz to samo. Myslałam o sobie, że mnie nabrał i że kłamał. Chciałam, żeby się tak samo poczuł - wiedziałam, co go zaboli :) zrobiło mi się o nieeeeeeebo lepiej :) mam w dupie jego chęć powrotu, moje drzwi są dla niego zamknięte :D

Gość znany temat
taka już jest babska natura ;-)

Gość znany temat
TAKAONAA: pewnie, do przodu, aż ci się znudzi :)

kochana, ja bym go miala w d.pie,Ty zrobisz jak chcesz mścić się trzeba konstruktywnie: kupić sobie coś smacznego albo ladnego, zrobić się na bóstwo pozdrawiam

Gość takaonaaaaa
może to i zemsta, ale mam zamiar sprowadzić go do parteru, sam wlazł, to niech ma to co chciał:):)

takaonaaaaa chcesz go zaczepić na randkach? Co zamierzasz?

Gość takaonaaaaa
Moona, może udowodnię mu jakim jest dupkiem:)

Gość takaonaaaaa
No i jazda się zaczęła:):)