Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moon

Sprawdzona kosmetyczka w W-wie.

Polecane posty

Zamierzam wybrać się do kosmetyczki, która zna się na rzeczy, potrafi ocenić stan mojej skóry i doradzić w doborze zabiegów i kosmetyków. Chciałabym zrobić oczyszczanie twarzy plus jakiś zabieg nawilżająco-odżywczy. Czy możecie polecić jakiś gabinet kosmetyczny w W-wie?

Gość jestem tez zainteresowana

Gość gora

Gość góra

Gość koolo
ja też szukam dobrej kosmetyczki w warszawie lub Pruszkowie.

Gość herro
podnosze! POLECCIE COS!

Gość he..dokladnie
ja rowniz mam swoja kosmetyczke u ktorej bylam juz na oczyszczaniu wie co robi i nie balam sie oddac w jej rece..ale takze niedlugo rodzi...

Gość hipp
a macie jakies niecięzarne kosmetyczki;)? Chce pojsc na wiosenne oczyszczanie, ale ze mam ladną cere boje sie że ktoraś może mi ją zniszczyc. Mialam tak z ostatnią kosmetyczką i dlatego szukam nowej! Pliss

Gość hero
podnosze!

Gość hipp
poradzcie cos!

Gość Mandragora na Stokłosach
jest ok, ceny w normie, bardzo miłe panie, znają się na rzeczy, przy metrze stokłosy www.mandragora-gab.webpark.pl

Gość frania100
polecam kosmetyczke wna Andrzeja 1 na torze kolarskim w Pruszkowie zobacz www.studioefekt.home.pl

Witaj Ja moge polecić Panią Inge z salonu na Andrzeja w Pruszkowie. Jezeli chodzi o czyszczenie twarzy to jest naprawde to czego oczekiwałam. Niepamietam dokładnego adresu ale telefon maja prosty do zapamiętania 730 08 08 zadzwoń wcześniej bo raczej długo trzeba czekac na terminy. pozdrawiam Ania

Witaj Ja moge polecić Panią Inge z salonu na Andrzeja w Pruszkowie. Jezeli chodzi o czyszczenie twarzy to jest naprawde to czego oczekiwałam. Niepamietam dokładnego adresu ale telefon maja prosty do zapamiętania 730 08 08 zadzwoń wcześniej bo raczej długo trzeba czekac na terminy. pozdrawiam Ania

Gość frania100
bylam u Ingi na Andrzeja ale mysle ze Studio Efekt chyba bardziej kreatywne i do tego ten masażysta uff - mozna takze pojezdzic na torze kolarskim zostawic dzieci w bawialni obok wejsc do sauny - rewelacja nowa sauna tzn 3 pomieszczenia i w dodatku masaz po wypoceniu sie polecam

Gość frania100

Gość frania100
bylam u Ingi na Andrzeja ale mysle ze Studio Efekt chyba bardziej kreatywne i do tego ten masażysta uff - mozna takze pojezdzic na torze kolarskim zostawic dzieci w bawialni obok wejsc do sauny - rewelacja nowa sauna tzn 3 pomieszczenia i w dodatku masaz po wypoceniu sie polecam