Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ATARI

dla tych co poznali sie w necie

Polecane posty

chce obalic mit mowiacy ze ludzie ktorzy poznali sie w necie nigdy nie beda tak naprawde sie kochac i ich zwiazek nie przetrwa. ja poznalem moja milosc wlasnie w ten sposob i jest cudownie. to byl pierwszy taki przypadek w moim zyciu. mam nadzieje ze sa tutaj osoby ktore podpisza sie pod tym topikiem i potwierdza fakt, ze poznanie drugiej osoby przez internet, czy to dla przyjazni czy milosci jest mozliwe i nie trzeba sie tego wstydzic. zapraszam...

To i ja się podpisuję. ja byłam dla niego Verdandi on dla mnie Steady. Dziś jesteśmy Kasią i Jackiem i bardzo się kochamy :)

Gość nie zawsze jest tak cudownie

Gość marakasadi
Mam wieloletniego przyjaciela poznanego na necie. Świetny facet z niego, super kumpel i dobry kompan do wszystkiego :) Gdyby nie to, że ma dziewczynę, bo na początku naszej znajomości dałam mu kosza (była za wcześnie dla mnie) to chciałabym z nim być :) To jest możliwe!

Gość ja mojego meza
poznalam w necie. niektorzy smiali sie z nas, ze jestesmy niepowazni itd. a teraz ...sami szukaja w necie drugiej polowy.

jasne podpisujee sie:) ja rowniez swoja druga polowke poznalalam przez internet jest cudownie , jestesmy dowodem ze takie zwiazki sa silne i trwaja ja juz jestem ze swoim chlopakiem 3, 5 rokuu i zapowiadaaa sieeee jeszcze dluzejj , bedziemy razem do konca swiata i jeden dzien dluzej:):):)

Gość iiiiiii jaaaaaaaaaa
tez! 2 lata bylismy ze soba, po tym jak poznalismy sie na necie, co prawda juz zakonczylam ten zwiazek, ale jego koniec nie byl zwiazany z tym ze ponalizmy sie na necie oczywiscie;P

Gość wszystkosiezdarzycmoze
Moj poprzedni zwiazek - 4,5 roku. Poznalismy sie na czacie. Pierwsze spotkanie po ok. 2 tygodniach (a nie bylismy z tego samego miasta). Rozpadlo sie, ale miejsce poznania nie mialo nic do rzeczy. Obecny zwiazek/znajomosc - jak na razie krotka (miesiac). Miejsce poznania - portal randkowy. Pierwsze spotkanie - po 4 dniach. Jak na razie wspaniale. A co bedzie dalej - to juz jak w zyciu. Netu obecnie uzywamy do rozmow, srednio ok. pol godziny dziennie. Wszedzie mozna poznac swoja polowe. Oczywiscie internet to tylko srodek. Jesli nie przejdzie sie w miare szybko na realny grunt, to nie ma w ogole o czym mowic. Milosc rodzi sie z bliskosci, slow, dotyku, gestow, a nie z czcionki na gg, ew. zdjec czy kamerki. No i oczywiscie w necie trzeba byc bardzo ostroznym... Rozne typy sie tu kreca ;) Pozdrawiam :)

Gość stainelle
Ja też poznałam mojego faceta na sieci;> I jest nam razem cudownie..pewnie że to możliwe!

Gość tony
ja tez poznalem swoja dziewczyne w necie. miejsce jak kazde inne

Gość a ja poznałam swojego
faceta na fotce :) do dzis mówi ze to ja go upolowałam hehehe jestesmy prawie 2 lata. zreszta mysle ze net to teraz jedno z lepszych miejsc by kogos poznac, bo w realu czesto nie ma okazji, czasu i jest trudniej.

Gość astoon
jestem z kobieta ktora "spotkalem" na czacie. jest super. kocham ja. powiem wiecej, taka znajomosc dodaje pewnego pieprzyku - podkreca, nie wiesz jak druga osoba wyglada i masz mozliwosc poznania w pierwszej kolejnosci to co kryje w sobie.

Gość ja ja ja
Ja swojego obecnego partnera poznalam na GG ponad 3.5 roku temu :)

Gość rooooooonin
ja tez poznalem swoja pania w necie :)))))))))))))))))))

No proszę-mój chłopak poznany na ilove.pl jest w tym momencie całym moim światem-czekałam na taką znajomość prawie 5lat...a tu taka niespodzianka-co więcej-nie wierzyłam w znajomości przez net!!Ludzie próbujcie:-)

Gość barmanka słów
ja swojego poznałam dzięki forum, zagadał do mnie na gg, 4 dni później się spotkaliśmy w gronie jego znajomych... no i się zakochaliśmy :D i teraz jesteśmy razem 4 miesiąc leci :D a szczerze, nie wierzyłam w takie coś :D

No dokładnie-jestem z moimDominikiem 4miesiące-dokładnie dziś mamy nasze małe święto:) a w sobote jedziemy razem na pierwsze wakacje i wogóle świata poza sobą nie widzimy-dwoje dorosłych ludzi z niezaspokojoną potrzebą bliskości małego dziecka;)

Gość mimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Ja również poznałam swojego ukochanego na gg. Po tygodniu spotkaliśmy się pierwszy raz i trwamy razem nadal. Bardzo go kocham :) Jesteśmy ze sobą dopiero 3 miesiące-ale tak często się widujemy i ze sobą rozmawiamy,że czuję się jakbym go znała 3 lata. To jest mój pierwszy chłopak którego poznłam na gg i to był traf w dziesiątkę :) Gdyby nie internet nie mielibyśmy okazji się poznać . Boże dzięki Ci za internet :)

Gość a po jakim czasie
poczulioscie ze to to?

ja tak naprawdę poczułam to po kilku dniach klikania. Po prostu rozumiemy się bez słów,odgadujemy swoje myśli. Łączy nas jeszcze ta sama data urodzenia i podobne imiona. właśnie takiego faceta szukałam. A dodam jeszcze,że pierwsza go zagadałam :)

Gość kitra
ja tez poznalam ale jak narazie tylko wirtal! boje sie z nim spotkac! skad mam wiedziec co to za typ :(

Gość barmanka słów
ja to poczułam praktycznie już po pierwszym spotkaniu (w pubie z jego znajomymi)...a tak bardziej dwa dni później, po drugim...kiedy pocałował mnie w policzek to odleciałam :D hy hy hy :D

tak naprawdę to nigdy nie wiesz na kogo trafisz,więc najlepeij spotkać sięjak najszybciej i na naeutralnym gruncie-lepeij dmuchać na zimne. Przyznam się,że ja nie bałam się spotkania i tego kim on może tak naprawdę być,bo poczułam od niego takie dobro i szczerość,że nie miałam powodu do strachu i faktycznie okazał się dokładnie takim samym człowiekiem jak siebie przedstwiał a nawet jeszcze lepszym. Warto w życiu ryzykować ale z głową

Gość kitra
skad mam wiedziec czy to nie jakis swir?

Gość to ja wam opwiem moją historię
Poznaliśmy sie na pewnym forum tematcyznym, szybko przeszliśmy na gg i rozmawialismy jakieś, hm pół roku. Jeszcze sie nie spotkaliśmy, ale ja czułam, że to złoto nie facet, no boski. Słuchajcie, no, mieliśmy mnóstwo współnych rzeczy w tylu sprawach mnie rozumiał jak nikt inny, rozmawialiśmy całymi nocami o wszystkim - ludziach, miłosci, ideałach, wartościach - najwspanialsza osoba jaką znam... No cud! A teraz wiem, że wsyztsko to robił tylko i wyłącznie dla seksu... Byłam jego Maleństwem, Księżniczką i wsyztskim co najlepsze tylko po to, bo ostatnio napisał mi - nie wprost oczywiscie - ale tak jakby miedzy wierszami, że jesli nie ma po co sie starać, jesli nie bedziemy sie spotykać w wiadomym celu, to po co rozmawiac... Teraz nie wiem, co robić - podtrzymywać to i jednak sie zgodzić?

Gość taksobiesiedze
My poznalismy sie na ircu (pamieta ktos to jeszcze?) i jestesmy razem juz 5 lat a od 8 misiecy razem mieszkamy. A dszis go uposazylam w razie mojej smierci:)

Gość **Rybka**
Ja też poznałam Mojego faceta na czacie:)i jesteśmy długo ze sobą:)i tez jest cudonie:)

4 lata temu poznałam faceta na Ircu....od roku ten własnie facet jest moim mężem:)..nic dodać nic ująć:)

Gość taksobiesiedze
Ejmi...eh te ircowe czasy co...:)