Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAŁA ANKIETA

ANKIETA CZ.2!! PROSZĘ O ODPOWIEDZI

Polecane posty

Gość MAŁA ANKIETA

Tu proszę o odpowiedzi na następujące pytania.(Szczególnie osoby które odpowiedziały na pierwszą część ankiety- prosze o wpisywanie sie pod tym samym nickiem) 1.Jak oceniasz swoje ciało (od 0-6pkt): 2.Czy masz kompleksy? (jesli tak to na jakim punkcie): 3.Czy, gdybys miała taką możliwość poddałabyś się operacji plastycznej?: 4.Na co Twoim zdaniem mężczyźni najbardziej zwracają uwagę patrząc pierwszy raz na kobietę?: 5. Czy uważasz, że dla mężczyzny ważniejszy jest wygląd kobiety niż charakter? z góry dziękuję bardzo za udzielone odpowiedzi.

Gość kapka
1. 4 2. grzywka, okulary 3.nie 4. cyce :P 5.tak

Gość jak myśliciepowiedzcie
1.4 2.paznokiec u lewej nogi jest niekształtny 3.tak 4.twarz 5.charakter

Gość kapka
a ta grzywka u mnie to jest krzywo scięta :/

Gość Beger
1- 7 2- nie mam 3- nie 4- na moja inteligencje 5- trza spytac anana kofana

Gość jagatka
4 tak (wystajacy brzuszek, za wysoka jestem;/ trochę krzywe zeby, mały biust) nie tyłek charakter

Gość ale koles
1-3 2-tak,piersi,uszy,cera 3-tak 4-twarz,pupa 5-wyglad

1.5,5 :P:P 2. kiedys wzrost teraz juz nie mam prawie zadnych:D 3. tak wydluzyc nóżki:P:P 4. twarz!!!!! 5. nie charakter gora:P jestem nie poprawna optymistka czy jednak moze mam racje??? wole myslec zxe mam racje:P:P

Gość przebarwiona
1) 5 2) Mam przebarwienia na policzkach :( W sumie sa coraz mniej widoczne, bo nie opalam buzki, ale i tak mam kompleks na ich punkcie :( 3) Nie (a przynajmniej jeszcze nie, w przyszlosci moze, nigdy nie wiadomo) 4) Twarz, piersi, pupa, zreszta ogolnie na "caloksztalt" kobiety 5) Mezczyzni to wzrokowcy wiec tak, ale to nie jedyne kryterium. Charakter i intelekt takze, choc smiem twierdzic, ze w mniejszym stopniu.

Gość pogryziona
1.4,5 2.tak , pryszcze na plecach i dekolcie , nogi 3.NIE 4.to zależy od faceta =P 5.przy pierwszym spotkaniu wyglad ale w pozniejszej znajomosci charakter

1.) Trzy z minusem 2.) Na punkcie trądziku i figury. I włosów, które nie chcą się ułożyć. 3.) Aż tak zdesperowana nie jestem. 4.) Włosy i figura 5.) Bardziej chodzi im o wygląd, ale takich całkiem głupich to też nie chcą.

Gość Odpowiem...
1.Jak oceniasz swoje ciało (od 0-6pkt): Odp. 4 2.Czy masz kompleksy? (jesli tak to na jakim punkcie): Odp. mam - brzydka cera, za cienkie włosy, grube uda, nieladne zeby 3.Czy, gdybys miała taką możliwość poddałabyś się operacji plastycznej?: Odp. Raczej nie, choc nie wykluczam po ciazy 4.Na co Twoim zdaniem mężczyźni najbardziej zwracają uwagę patrząc pierwszy raz na kobietę?: Odp. na twarz i figure (piersi, pupa) 5. Czy uważasz, że dla mężczyzny ważniejszy jest wygląd kobiety niż charakter? Odp. Nie. P.S. ta ankieta byla juz na dietach...

Gość tak se pisze
1.Jak oceniasz swoje ciało (od 0-6pkt): 4 2.Czy masz kompleksy? (jesli tak to na jakim punkcie): tak, nadmierne owłosienie z kórym ciągle muszę coś robić, nierówno wybarwiona skór i mało gładka, kolana lekko iksowate 3.Czy, gdybys miała taką możliwość poddałabyś się operacji plastycznej?: tak 4.Na co Twoim zdaniem mężczyźni najbardziej zwracają uwagę patrząc pierwszy raz na kobietę?: temperament, coś w spojrzeniu, zadbanie, wdzięk 5. Czy uważasz, że dla mężczyzny ważniejszy jest wygląd kobiety niż charakter? tak, przynajmniej na początku (choc mój facet temu zaprzecza ale mu nie wierzę) sorry że się wcinam ale fajna ankieta

Gość taka jedna niebrzydka
1. 3-4 (to zależy od wielu czynników) 2.tak-brzuch wystający,grube uda,cellulit i rozstępy,troche za długi nos,czasem kilka pryszczy... 3.tak-zmniejszenie nosa,odsysanie tłuszczu(brzuch,uda) 4.biust,figura,tyłek(to zależy od faceta) 5.chyba raczej charakter choć sa tacy dla których liczy sie tylko wygląd(nie trawie takich facetów!!) dziekuje!!:)

Gość mała ankieta
up

Gość tyka
1) 4 2) chyba na pkt pupy i cery chociaż nie jestem przekonana :P 3) nie wiem, zależy od wielu rzeczy, ale na dziś dzień NIE 4) ciało, twarz 5) tak

1. 3 2. Tak: zbyt duża waga (wg mnie), mały biust, odrobinę trądzik 3. Nie 4. Twarz i figura 5. I wygląd i charakter są ważne, a które bardziej to zależy od mężczyzny.

Gość mała ankieta
up

Gość mruczusia
1.3,5-4 2.tak-wypryski i to nie tylko na twarzy ale rowniez na plecach,grube uda ;/ 3.nie 4.na twarz,piersi,pupę 5.wygląd

Gość __doriss__
1. 4 2. tak (mały biust, szerokie biodra, krzywe nogi - gorna czesc nog) 3. chyba tak,ale nie jestem pewna. 4. twarz 5. przy pierwszym spotkaniu oczywiscie wyglad, ale przewage zawsze ma charatker

Gość kompleksiara
1. Oceniam na 3, tragicznie nie jest, ale widziałam ładniejsze:( 2. Oczywiście: nos, uszy, usta, sylwetka, nieciekawa cera, cienkie włosy, krótkie nogi itp. 3. Zdecydowanie tak 4. twarz 5. Wygląd

Gość mala ankietka
up

Gość kamila123
1- 1 2- tak Brzuch z rozstępami po ciąży:( 3- tak 4- piersi,oczy,twarz 5- charakter

Gość mała ankieta
up

Gość kotka migotka
1.zalezy od czesci 2-5 2. tak - twarz zeszpecona wyduszaniem i bliznami po chorobie z dziecinstwa, miejscami za duzo wlosow i brzuch nie idealnie plaski 3.juz sie poddalam jako dziecko wiecej mi nie trzeba 4.twarz i ogolnie figura 5.najpierw na wyglad potem analizuje charakter(co glupsi zostaja przy wygladzie)

Gość mala ankietka
up

Gość mala ankietka
up

Gość mala ankieta
up

Gość paniczka
3 mam, lwia zmarszka miedzy oczami, za mały biust tak biust, talia, piersi,twarz no ba!

Gość olkuj
1.- 2 2.- nie mam, chociaż przy 182 waze 44 kg - to chyba za duzo 3.- nie 4.- nie wiem 5.- to zależy od wieku po Ci ta ankieta.?