Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puzia

cera mi sie poprawila juhuu

Polecane posty

Gość puzia

Mam 21 lat, ale zawsze mialam cere jak 15-latka, pryszcze, blizny, bo jestem tez wyciskaczem nalogowym. I oczywiscie na to tona podkladu, pudru, itp. Stosowalam kosmetyki przeznaczone dla mojego typu cery(mieszana), ale wysuszaly mi skore np. na brodzie. Od 2 tygodni jednak stosuje do mycia zel Sorayi Beauty Creator Lasy Deszczowe, zapobiegajacy odwodnieniu skory a na noc zel Garniera Czysta Skora A. Nie ma wyciskania, uzywam minimum podkladu i...Sa efekty, moja cera jest nie tylko nawilzona, ale i pozbawiona pryszczy. Uzywalam wczesniej drogich kosmetykow na ten problem, a nie przynosily rezultatow.

Gość Madeleine *
A te kosmetyki co wyminiłaś nie są drogie?

Gość puzia
Zel Sorayi 10 zl, zel Garniera 20 zl. W porownaniu z tymi wszystkimi cudami z apteki w stylu Biotherm, itp. ktore z zapamietaniem wklepywalam w swoja facjate, te 2 produkty to taniocha.

Gość Madeleine *
I szybko zauważyłaś efekty? Bo ja już nie wiem czego się chwycić:(

Gość puzia
No po ok. tygodniu mialam juz lepsza cere. Ten zel do mycia jest fajny, bo po nim jest taka mieciutka skora. Naprawde nie zaluje, ze trafilam na te 2 preparaty, moze troche niekonsekwentna pielegnacja(2 rozne firmy), ale ja i cale moje otoczenie widza efekty.

Gość Madeleine *
Ja myje twarz tylko mydłem "Bambino" dla dzieci, bo wszystkie żele mnie albo uczulały albo wysuszały za bardzo, a po tym mydełku jest taka miękka cera. Tylko że wypryski są dalej. Spróbuję tego na noc, może coś da.

Gość mleczko do demakijażu
ziaji calma, kremik z masłem kakaowym na noc, zero wyciskania i rzucenie fajek i zero syfów

Gość puzia
Ja jeszcze czekolade ograniczylam, znaczy nie do zera, ale nie jem jej jak wczesniej na tony.

Gość Ja kupuje Garnier
Zel garnier czysta skóra za 13zł w te4sco

Gość Ja kupuje Garnier
I warto przestać pić mleko

Gość puzia
Ja kupilam ten na noc za 19.95zl, ale dobrze wiedziec, ze mozna i taniej. Moja kolezanka, ktora ma tlusta cere, stosuje jeszcze zel Garniera Czysta Skora do mycia twarzy i tonik i ten zel na noc i tez jej pomaga.

Gość Super odżywka
To naprawdę działa i warto polecać. Wiele kosmetyków, które maja działać podobnie jest do niczego .

stosuję te same kosmetyki już od 2 miesięcy a jakoś poprawy nie zauważyłam :O