Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justalala

BABY BLUES-ktora sie obawia/obawiała?

Polecane posty

Gość justalala

Ja się obawiałam, ale niepotrzebnie. Były ciężkie chwile, owszem, ale można tego uniknąć. Wystarczy wsparcie ze strony rodziny i przede wszystkim męża, a wszystko można przetrwać :)

ja sie nieobawialam a mialam,,,,:O problemy z karmieniem to po 1,,,terror laktacyjny w szpitalu, dziecko maga kolkowe,,,

Gość mama Marcela
ja przezylam straszna depresje poporodowa. Caly czas ryczalam, i byłam jak w jakims transie. Wogole nie chcialo mi sie zajmowac dzieckiem i wszystko co robilam z nim to jakos tak automatycznie i bez milosci. Mialam momenty ze chcialam sie pakowac i wiac z domu, i zostawic to wszystko. Kazda pierdola urastala do rangi strasznego problemu. No poprostu totalne czarnowidztwo. Dlatego boje miec kolejne dziecko, nie z powodu bolu porodu, czy czegokolwiek innego....Poprostu w pierwszych tygodniach po porodzie byłam wrecz niebezpieczenstwem dla mojego dziecka, bo mnie poprostu wkurzał i wkurzalo mie to ze nie moge zyc jak do tej pory.... Teraz juz to minelo, choc nadal mam problemy np z karmieniem ale juz to znosze bo wiem ze tak musi byc, ze to nie zabawa.... Acha i nigdy sie nie zgadzajcie na pojedyncza sale po porodzie. ja bylam sama w sali przez piec dni i myslalam ze oszaleje, myslalam ze tylko ja mam problemy z małym , bo nie widzialam innych mam, i nie mialam zwyczajnie z kim pogadac