Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość punka

mowie ze kocham ale........

Polecane posty

Gość punka

witam wszystkich! mam 20 lat i jestem ze swoim chlopakiem 1,5 roku wydaje mi sie ze go kocham ale kiedy zastanawiam sie czy naprawde i chcem powiedziec sobie samej za co...to nie umiem! wszytsko mnie w nim denerwuje wogole nie jest w moim typie (nie jest przystojny ;/ ) wszystko co powie to nie podoba mi sie!!ale jedno jest w nim dobre to to ze jest dla mnie wspanialy i kochany i w przyszlosci chcialbym miec takiego kochanego meza!!pomozcie mi odpowiedziec mi na pytanie czego ja tak naprawde chcem i czy powinnam z nim byc jesli podoba mi sie wogole inny typ faceta!pomozcie bo nieiwme co mam robic ....czy to noramlne??

Gość ojojo. ale dramat
tyz kidys takigo miola i za go zostawilo, bo mnie drarznil jak holera, nie pasujeta do sibie

Gość afta
a najweażniejszey dla ciebie to ze ma byc przytojny,czy to ze dba o ciebie,jest dobry czuly itd.Moim zdanime to drugie,jezeli jest ci z nim dobrze to bądz z nim,a jesli nie to skoncz ten związek.chyba sma nie wiesz czego cchesz...

Wlasnie ze to nie jest najwazniejsze ze druga osoba jest dla ciebie dobra, ale ogolnie nie jest w twoim typie itp. Tak sie wydaje, ze fajnie miec dobrego chlopaka, ale czy tylko na tym zwiazek polega? wg mnie nie, sama mialam dobrego chlopaka, wszystko robil pod moje dyktando, byl taki dobry az do przesady, uwazam ze po pierwsze i najwazniejsze trzeba te druga osobe kochac, bo bez tego nic nie pomoze, chocby nie wiem jak czlowiek byl dobry. Nie ma milosci - nie ma nic. Skoro nie jest w jej typie to ja na jej miejscu bym go zostawila, po co byc z kims tylko dlatego ze jest dobry.

Gość pf
a z drugiej strony miłość i tak kiedyś przerodzi się w przyzwyczajenie więc doceniaj tą dobroć póki ją masz :P