Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość just five__

czy slyszeliscie juz o tym.... do uczacych sie na prywatnych uczelniach

Polecane posty

Gość just five__

ze podobno od wrzesnia szkoly niepanstwowe nie dostana dofinansowania i czesne pojda do góry???????????????

Gość gdzie to wyczytałeś

Gość 0001
wlasnie gdzie to wyczytalas i tak juz jest mniej osob ktore koncza licea i niedlugo nie bedzie mial kto isc na prywatne uczelnie bo panstwowe pomieszcza wszystkich wiec to nie mialo by sensu.

Gość just five__
aaa wiem to z pewnego źródła.... tez studiuje prywatnniei ta wiadomosc mnie zszokowala;/

tematy maturalne znane już w kwietniu też zwykle pochodzą z \"pewnego źródła\" :classic_cool:

Gość just five__
a co mnie tematy maturalne obchodzą !?!?!?!?!?!?!?!, za ktore sie i tak nie placi ???? do matory trzeba sie uczyc, a nie "kombinowac"

Gość just five__
matury oczywiscie, literowka;/

jeśli nie zrozumiałaś kontekstu mojej wypowiedzi, to i kombinowanie na maturze nie powinno być ci obce, bo zapewne znasz to z autopsji. tłumaczę zatem, o co mi chodziło: mówisz, że wiesz o braku dofinansowania z pewnego źródła. jeśli nie chcesz go podać, to znaczy, że to \"pewne źródło\" wygląda zapewne tak samo, jak w przypadku tematów maturalnych, które podaje się kilka tygodni przed samą maturą...i które się jeszcze nigdy nie sprawdziły. a pochodzą przecież z \"pewnego źródła\", pozwolę sobie powtórzyć. :classic_cool: