Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cuisinier

Wlsnie zajadam sie wymyslona super prostym deserem

Polecane posty

Gość Cuisinier

Kto powiedzial ze nutella musi byc tylko na chleb>? Ja akurat wzielam bo mialam pod eka chrupki kukurydziane i maczam w nutelli chrupki. Przepyszne serio :D Mozna wiele fajnych i prostych deserow porobic prawie zniczego. :) Tylko troche fantazji Kto tez tak robi?

Gość Cuisinier
super. Bamboszek a to jest zwykla kawa rozpuszczlana czy sypana i mrozisz ja? a robisz do tego bita smietanke? :D

zwykla kawa z expressu :P nie mroze tylko wstawiam do lodowki na pare godzin. Miksuje ja z lodami orzechowymi lub toffi i cukrem waniliowym. Do tego bita smietana :) mniam! :P

Gość Cuisinier
niby proste a jakze na pewno smaczne. Musze to sprobowac :) super. a mnie to akuret do glowy nie przyszlo. wymiana mysli i przepisow :)

20 lat temu to mnie nie bylo na swiecie wiec pewnie nie slyszalam o twoim \"odkryciu\" :P

Gość Cuisinier
to znaczy pilam mrozona kawe ale w restauracjach i le café. A wdomu to nie probowalam robic bo niemialam fajnego przepisu.

Gość Cuisinier
Helmut ja tez nie moglam uslyszec bo niemialam jescze wyksztalconych uszu , nie moglam pic kawy :P

Gość do Cuisinier
Nie boisz sie, ze utyjesz? :o

uwielbiam rowniez arbuza mrozonego :P mroze arbuza tak z 15-25 min zeby mozna go bylo pogryzc nie lamiac sobie zebow :P pycha! smakuje jak takie lizaki lodowe ;) oglolnie uwielbiam mrozone desery :P

Gość Cusinier
Nie poniewaz jem rozsadnie. :)

a ja jadłam dziś truskawki w galaretce truskawkowej....mniam..mniam

Gość Cuisinier
Ten mrozony arbuz jak znalazl na upal, a i truskawki w galaretce pychota tyle ze takze mocno schlodzone? Kazdy ma swoje sprawdzone przepisy na desery. nawet te najprosztsze ale wazne by byly apetyczne :)

Gość Cuisinier
A co powiecie na pieczone banany polane czekolada? :) mnie smakuja bardo. Albo biszkopty nasoczone winem mniammm :)