Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalal

Najlepsze żele do twarzy dla nastolatek!!!

Polecane posty

Gość lalal

wypisuje jakie sa wg was najlepsze dla cery problemowej.. :)

Gość -aparatka2-
under 20

Gość lalal
no u mnie są na + ale powalajacych efektow nie bylo

Gość tralala12
Mydlo barwa siarkowe.

Gość mruczusia
ja jestem nastolatką i kiedyś używałam żelów do twarzy-drogich,tanich,mniej skutecznych i bardzo.Aż jakiś tydzień temu wyczytałam ze lepsze zamaist żelu jest szare mydło ;D .I postanowiam spróbować-czemu nie -moge się pochwalić że trądzik wprost ucieka ode mnie :)) zostały mi tylko blizny po samodzielnym usuwaniu.A wczesniej przed mydełkiem-poszłam do kosmetyczki która mi perfekcyjne wyczysciła twarz-chociaz pozniej troche wypryskow sie pokazało ale mydło dało sobie z nimi radę :) oprócz tego uzywam jeszcze toniku z witaminami z avonu -takie pomarańczowe opakowanie-cena ok.12,90 zł i łykam codziennie po jednej tabletce "kapivit a + c"czy cos w tym stylu ;) mi pomogło.... jeszcze kilka dni i będę mogła chodzić bez podkładu :)

Gość lalal
no tak.. mysle ze te tabletki Ci duzo daja poniewaz skore masz nawilzona.. a ja zuwazylam ze jak systematycznie nawilzam twazr to jest mniej syfkow :)

Gość awrEgtr
GARNIER!! zel gleboko oczyszczajacy a pozniej krem nawilzajacy garnier super mydlo protex to mi dermatolog zapisala ale wtedy kozystalam dodatkowo jeszcze z masci itp