Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie

Skuteczność pigulki, a ALKOHOL ???!!!??? proszę o opinie !!

Polecane posty

Gość zastanawiam sie

Są wakacje i dosyc czesto imprezuje, a to jakas wodeczka na grilu, a to kilka piwek...;) ale zamierzam zacząc brac tabletki i wlasnie dowiedzialam sie ze alkohol oslabia ich dzialanie...:( wiec jesli mam impreze to np. po 2 piwach musze juz skonczyc...tlumacząc sobie ze np. biore pigulki i mi nie wolno? przez cala noc potrafie wypic i 5 lub 6 więc sie tak zastanawiam, a zwlaszcza ze czeka mnie okres masowych imprez :D tylko co w związku z tym? :( a jak to jest z wami, calkowicie wykluczylyscie alkohol czy jedno, dwa piwka ewentualnie jakis drink?

Gość zastanawiam sie
hello :( co tak cicho? ;)

Gość auuauauaua
alkohol osłabia ich dziaanie jeżeli przecholujesz i bedziesz wymiotowac. jeśli lubisz nadmiar to odradzam. podczas brania pigułek czasem wzrasta ciśnienie krwi, alkohol też je wzmaga i może byc niefajnie...

to z tym alkoholem to jest mit!!!! chyba ze rzeczywiscie zwymiotujesz tabletke. moja kumpela nie odmawia sobie alkoholu , pije duzo, a lubi seks jak kon owies jak to powiedziala kiedys pewna poslanka ;),

Gość marcica
zgadzam się to z alkoholem czy papierosami to ściama.alkolhol jest nie wskazany tylko jeśli zwymiotujesz. możesz pić do woli, serio. ja robiłam gorsze rzeczy a tabletki to przetrzymaly:) wierz mi ze alkohol to przy tym pikuś:) więc nie masz się czym przejmowac