Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzewko laurowe

internetowa przyjaźń - czy to jest możliwe?

Polecane posty

właśnie się zarejestrowałam na Alegro teraz musze poczekać ze dwa tygodnie na kod aktywujący. Będę tam wstawiać swoje rzeczy. Zobaczymy czy to ma sens, bo mnie sie wydaje że tam rękodzieło nie idzie, ale chcę to sprawdzić.

Gość PIŁECZKA
NIC A NIC, I JESZCZE COŚ MI KOMP SZWANKUJE, NA NIESZCZĘŚCIE

Gość PIŁECZKA
NO CHYBA ŻE BĘDĘ MUSIAŁA WEZWAĆ NASZEGO BOOOOSKIEGO INFORMATYKA:):):) UHHHHHH..........

Gość iwek81
Hej kobitki! Jak tam samopoczucie? widzę, że ok to dobrze:) U mnie też całkiem, całkiem. Mój urlop powoli dobiega końca i w środe już do pracy na drugą zmianę, ale cóż bez pracy ni ma kołaczy;) Moja kumpela wczoraj przyleciała z Londynu i dziś idziemy nad jeziorko się trochę poopalać. Kąpać to sie nie kąpie, bo syfiata woda, choć niektórzy owszem. Kąpalam się tam jak bylam jeszcze w podstawowce, ale teraz to sie juz nie da.

Gość PIŁECZKA
HEJ IWEK!!!! A GDZIEŚ TY SIE PODZIEWAŁA????

na sprzedaż robię głównie biżuterię plecioną z kolorowych nitek, anioły z masy solnej, obrazki dekoracyjne i takie tam. Dziewczyny napiszcie mi jak sie robi buźke z języczkiem, serduszko i kwiatka. Co się wciska, wiecie?

Gość PIŁECZKA
DRZEWKO JA NIE WIEM, TEZ NIEDOINFORMOWANA JESTEM:)

a cześć iwek, wreszcie zawitałaś? no to korzystaj z tych ostatnich dni urlopu, masz szczęście bo pogoda ci sprzyja:) hej piłeczka to napisz coś wiecej o tym booskim informatyku:) drzewko ciekawe rzeczy robisz, oże akurat bedzie zainteresowanie, nie orientowalam sie w tym, a co do tych znaczków to ja też nie wiem, ale jak któras wie to pisać mi tu:):)

Gość iwek81
Gdzie ja sie podziewala, hmmm.Miałąm troche spraw wczoraj, ale postaram się to nadrabiać;)

Gość iwek81
witam pana romana, nie mialam jeszcze okazji pana poznać;)

Cześć Romuś a może ty wiesz jak sie robi buźkę z języczkiem, serducho albo kwiatek? To znaczy co się wciska na klawiaturze. Bo ja dzisiaj mam bardzo dorosłe pytania;-)

Czesc iwek81 milo poznac. :) .......a co do :P :O 😘 🌼 to rozwiazanie podalem wyzej... ;)

Gość PIŁECZKA
CZEŚĆ ROMUŚ!!!! ZAKRĘCONA-CO TU DUŻO MÓWIĆ-PO PROSTU BOSKI, PRZYSTOJNY ,MILUTKI TYLE ŻE MA JEDNA WADĘ-ŻONĘ:(

iwek dlaczego znowu zamilkłaś? ktoś tu chyba móił o odrabianiu zaległości:) romek a ty co znowu z ukrycia obserwujesz?

Gość PIŁECZKA
NO WŁAŚNIE ZAKRĘCONA - NAJLEPSI FACECI SA ZAWSZE ZAJĘCI😭