Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzewko laurowe

internetowa przyjaźń - czy to jest możliwe?

Polecane posty

Gość PIŁECZKA
ANO ZAWTAŁAM, NIE MOGŁAM SOBIE ODMÓWIĆ:)

Gość PIŁECZKA
NIESTETY NA KRÓTKO BO ZARAZ WYCHODZE ALE JESZCZE SIE ODEZWĘ:):):):)

no to sie cieszymy, bo nam cie tu brakowało:) drzewko tez dzisiaj rzadko zaglada, a iwek to sie jeszcze nie pokazał:) no a romek troche przysypia dzisiaj:) szczypiorek ma teaz prawdopodobnie goscia i czekamy jak sie sprawa wyjasni:)

no nieźle, ja juz myslałam że przyszedł ten gościu od telefonu:) a jak ty go chcesz zterroryzować??:):D

Gość PIŁECZKA
A JA ZE STALOWEJ WOLI KTÓRA LEŻY NIEDALEKO RZESZOWA

Gość PIŁECZKA
ALE ZAKRECONA PRZYNAJMNIEJ BĘDZIEMY MIAŁY GDZIE NA WAKACJE JEŹDZIĆ:):):):) JAK NAS SZCZYPIOREK ZAPROSI:):):)

właśnie, bo chciałabym sie wybrać gdzies nad morze:) a tu teraz wreszcie jakas znajomość w tamtych stronach:) no piłeczka zobaczymy:) co szczypiorek na to???:)

Gość PIŁECZKA
A GDZIE ROMUŚ?????? CZYZBYM ZŁYSZAŁACHRAPANIE?????:):):):)

Gość PIŁECZKA
MUSIAŁAM WPAŚĆ NA CHWILĘ, WŁAŚCIWIE TO JA NIE JESTEM NA URLOPIE TYLKO NA TAKIM ZALEGŁYM WOLNYM:):):) NA URLOP IDE W SIERPNIU

spoko....zapraszam....moja mama ma do wynajecia górę domu...10 min jazdy samochodem od miedzyzrojów....bo ze szczecina to nie wiem czy wiecie ale do morza to jeszcze jakies 100 km

dobrze słyszysz piłeczka:) romuś wprawdzie łożka nie zanlazł, ale zadowolił sie fotelikiem:) i sobie drzemie:)

Gość PIŁECZKA
SPOKO SZCZYPIOREK-LEPIEJ 100 KM NIŻ 1000, BO OKOŁO TYLE MAMY Z ZAKRĘCONA DO SZCZECINA

no wiemy, ale zawsze to bliżej morza, nie:) zobavczymy mysle że chętnie skorzystamy:) prawda piłeczka?:) piłeczka wolne czy urlop to do pracy sie nie przychodzi:) odpocznij sobie od niej troche:) mi by sie też przydało:)

Gość PIŁECZKA
WIEM ZAKRĘCONA ALE TO SIŁY WYŻSZE MNIE WEZWAŁY, MNIE TAM PRACOHOLIZM NIE GROZI:):):):) A POZA TYM MOGŁAM SOBIE POSIEDZIEC Z WAMI TUTAJ CHOCIAZ PRZEZ CHWILKĘ

Gość PIŁECZKA
NO WŁASNIE!!!!! DZIEWCZYNY BARDZO CHĘTNIE BYM TU Z WAMI POSIEDZIAŁA ALE MUSZE JUZ IŚĆ 😭 ZAKRĘCONA MAM NADZIEJE ŻE DORWE JESZCZE DZIS JAKIEGOS KOMPA TO NAPISZE CI MAILA I DO DRZEWKA TEŻ OCZYWIŚĆIE BO JA ZANIEDBAŁAM OSTATNIO, ALE MAM NADZIEJĘ ŻE SIE NIE OBRAZIŁA, PRAWDA DRZEWKO????

Gość PIŁECZKA
NO TO TRZYMAJCIE SIĘ DZIEWCZYNKI I DO ZOBACZENIA MAM NADZIEJE NIEBAWEM, PAPAPAPAPAPA

no to piłeczka do zobaczenia:) i będe czekac na maila:) szczypiorek u mnie taki sam żar, tyle że w biurze mam klime, to da sie wytrzymać:)