kokochanel 0 Napisano Lipiec 5, 2006 mam pytanie, jak wyglądał wasz okres po pierwszym opakowaniu Cilest?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anisik Napisano Lipiec 5, 2006 Bardzo skąpy, 3 dni i po wszystkim, wystarczały wkładki higieniczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madda Napisano Lipiec 5, 2006 a mój był normalny, 5 dni i jeszcze 1, gdy już wzięłam tabletkę z następnego opakowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podstolina 0 Napisano Lipiec 7, 2006 Okres trwal przez cale opakowanie Cilest - skonczylam je i krwawie nadal (teraz przypomina to juz najprawdziwszy okres) i kiedy skad mam wiedziec kiedy zaczac 2 opakowanie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 7, 2006 Ja kończe brać drugie opakowanie okres przy pierwszym opakowaniu miałam w przerwie 7 dniowej trwał 4 dni bardzo było go mało ale w pierwszy i drugi dzień miałam straszne skurcze strasznie bolała i zachwilke przestawało i za jakiś czas znowu. W niedziele wezme ostatnią tabletke drugiego opakowania wiec na następny tydzień mam dostać okres zobavczymy jak teraz będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 7, 2006 PODSTOLINA PRZECIEŻ Z PIERWSZEGO OPAKOWANIA PIERWSZĄ TABLETKE BIERZESZ PIERWSZEGO DNIA OKRSU ZAŻYWASZ 21 TABLETEK A POZNIEJ SIEDEM DNI PRZERWY I OSMY DIZEN ZAŻYWASZ I NIE PATRZYSZ JUŻ NA OKRES.aLE DZIWNE JEST TO ŻE MASZ GO PRZEZ CAŁY MIESIĄC. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podstolina 0 Napisano Lipiec 7, 2006 Dzieki za ifno Nie wiem czemu mam taki długi ten okres :( Bralam wczesniej Marvelon i Diane, ale wszystko bylo OK. Czy masz moze uczucie \"ciezkich\" nóg??? Bo ja tak, jakby moje zyly bylo napiete..... Ogolnie czuje sie ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 7, 2006 z nogami nic sie nie dzieje wmoim przypadku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podstolina 0 Napisano Lipiec 7, 2006 Ja mam napiecie w nogach, oraz zyly mi jakos tak bardziej wyszly Ogolnie cera ok, piersi wieksze i bola niestety :( Najbardziej wkurza mnie to krwawienie - mam juz okres miesiac! Jak te wszystkie objawy nie miną po 2 opakowaniu, to je odstawie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewcia081 0 Napisano Lipiec 7, 2006 mam pytanie to pierwsze twoje tabletki . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podstolina 0 Napisano Lipiec 7, 2006 nie pierwsze - ja mialam 19 lat bralam marvelon - spoko bylo :)) Potem bralam diane przez prawie rok (problemy z cerą) ale wszystko minelo wiec je odstawiam - teraz lekarz przepisal mi cilest (jestem przed slubem, chce sobie przesunac okres i w ogole miec spokoj w podrozy poslubnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach