Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23-latka

Czy to możliwe że nie mam łechtaczki?

Polecane posty

Gość 23-latka

Mój facet już tyle razy szukał i nic.

Gość 23-latka
Przysięgam że to nie jest prowokacja!! Mam faceta od 7 lat i nigdy nie miałam orgazmu. Nie wiem gdzie jest łęchtaczka. W miejscu gdzie powinna być, to dotyk sprawia mi ból i mnie drażni. Kurde nie lubie przez to seksu, bo nie czuje przyjemności :(

Gość 23-latka
Kuźwa dzięki za pomoc 😭

Gość poczytaj se ksiazke do biologi
a nie kuźwuj tu 😠 taa moze jestes KUŹWA z kosmosu, ajkis ALien cie spłodził i jej nie masz, to by tłumaczyło wszystko a jak nie jest tak to nie wymyslaj debilizmów, co mamy ci wsadzic reke przez komputer i sprawdzic czy ja masz ?? :O

Gość a może masz penisa
?

Gość 23-latka
chodzi mi o to, czy to mozliwe, ze dotykanie jej nie sprawia przyjemosci tylko bol??

Gość a może masz penisa
przy dotykaniu łechtaczki czujesz ból. czy jest to możliwe? nie, nie jest to możliwe. :D:D

ja tez przy dotykaniu lechtaczki czuje bol nie sprawia mi to zadnej przyjemnosci palcoweczka- ok, ale vaginy, a nie lechtaczki nie wiem, dlaczego tak jest :O

Gość przegrałes życie
List ten można dedykować tym wszystkim mężczyznom, którzy cierpią z powodu kompleksu małego członka. Nieuzasadnionego kompleksu. W tej materii nie jest tak, że im dłuższy tym lepszy. W czasie kilkunastoletniej praktyki seksuologicznej nie spotkałem się z kobietą, która narzekałaby na partnera z powodu zbyt małych wymiarów jego fallusa, natomiast przychodzą kobiety i żalą się na ból w czasie stosunku, który jest w ich mniemaniu wynikiem zbyt dużego członka. List Marianny wcale nie jest wyjątkowy. Trochę teorii. Długość niewzwiedzionego fallusa wynosi od 6-10 cm. W czasie erekcji wzrasta i waha się od 11-17 centymetrów. Długość pochwy w stanie spoczynku waha się od 8-9 cm. Pod wpływem wzrostu napięcia seksualnego powiększa się do 11-12 cm. Vagina jest bardzo plastyczna i podczas stosunku dostosowuje się do długości penisa, ale jej rozciągliwość jest ograniczona.

Gość uppuppupp
Dokladnie, facet dotyka a tu ból zamiast rozkoszy. Mam 28 lat :(

Wierzyć mi się nie chce. Może pogadajcie o tym z ginekologiem. Sama jestem ciekawa, co Wam jest? :O

Gość 23-latka
ponadto cierpię na tzw. zespół wędrującego odbytu :-o

musztarda - :D zawsze wpisujesz się tuż przede mną... :D :D :D

Gość 23-latka
nudzę się :-o nie pomaga mi na tę nudę nawet wlewanie sobie w tyłek oleju kukurydzianego i śmietany-kremówki :-o

hej dziewczyny 🖐️ ja też odczuwam ból przy dotyku mojej łechtaczki :(

Już to gdzieś kiedyś pisałam, ale powtorzę. Spróbujcie ją pieścić nieco delikatniej i użyjcie do tego np oliwki dla dzieci, alo czegokolwiek, co zmniejszyłoby bolesne tarcie. Na sucho będzie boleć. Może być zwykły krem nivea albo jakiś balsam do ciała. Wtedy będzie o wiele lepiej.:)

23-latka Nudzą się tylko nudni ludzie. :D ;) Pogadać normalnie jest ciekawiej, niż tak dziwnie, jak Ty... :D

Gość cent
Proponuje wizyte u seksuologa - POWAZNIE !!!