Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oczy tej małej

Szukam mojego przyjaciela

Polecane posty

fajnie byłoby gdyby mieszkał w Gdańsku i szukał przyjaciólki, dobrze byłoby gdyby miał więcej niż 21 lat (ja mam 23) i żeby nie szukał miłości, dosyć mam moich przyjaciółek....... :(

życie jest piękne i dla tych pięknych chwil warto żyć. jestem kobietą, ale kocham tylko i wyłącznie facetów :) glowa do góry. jutro będzie lepiej

nic jeszcze nie jadłem, szukam kogoś na kolację

cierpliwości... :D znajdzie się ten przyjaciel/miłość :P a w taką przyjaźń z doświadczenia damsko-męską nie wierzę... :)

spadaj kwiatuszku, ja też szukam faceta przyjaciela, robisz mi konkurencję choć sam jestem facetem, to też mam dość przyjaciółek czy one zawsze muszą sie zakochiwac?

Gość e2
a dlaczego tylko do 21 lat skoro ty masz 23?

smok to masz pecha, ja sie w przyajcielach nie zakochuje i koniec, to jest zasada numer jeden. Poza tym, podzielam Twoją niehcęć do przyajźni z babkami :D od 21 bo tak i juz

ale wy się zakochujecie, potem zaczynacie być zazdrosne, robicie sceny itd wydaje mi się żeby znaleźć sobie przyjaciela pci przeciwnej, to trzeba być zadowolonym w związku z innym partnerem, bo inaczej zaczniesz patrzeć głodna na swojego przyjaciela i wtedy wszystko się rozpada

no ale ja mam fajnego faceta, szukam przyjaciela, takiego z którym sobie pogadam po męsku i tyle takie przyjaźnie mają masę zalet...

jesteś głodna uczuć? bo ja tak i dlatego uciekam od babek, bo od razu zakocham się

no to drzwi przed tobą stoją otworem, tylko sobie go znaleźć musisz. wczoraj byłem na meczu u kumpla, szkoda, że dziś pracuje. Nie wiem czy bedzie mi się chciało samemu oglądać. Może napiszę list do ex kochanki :)

boję się, zakocham się i tyle bedzie dobrego, brakuje mi kogoś obok, więc jak co, to tylko na necie mozemy pogadać jeśli nie przeraża cię mój wiek, choc myślę, że dla mnie bomba

ona po prostu lubiła oglądać mecze, i tyle

trójka z tyłu, trójka z przodu wyglądam na mniej i mam kiełbie we łbie,

po prostu nie mam z kim oglądać dziś meczu! ale chociaż chwilę pogadać mam żkimś

no to mam do Ciebie pytanie mój facet ma 32, ciągle pracuje, spotykamy sie dwa razy w tgodniu w sumie. Raz gdzieś na mieście, raz u mnie. Jesteśmy razem dopiero 4 miesiące, ale chciałabym jakoś wyczuc na ile on to traktuje poważnie.....powiedz mi jak to jest z facetami po 30stce

często wpadasz na kafe? bo ja to chyba z przyzwyczajenia szukam czegoś ciekawego, ale teraz w swoim cyniźmie chyba najczęściej zaczynam dogryzac innym zamiast gadać z sensem

strasznie ogólnie postawione pytanie może coś konkretnie zapytaj się możee gg?

przykro mi stwierdzić, że musze przebywać wsród kolegów jebaków i zdradzających erotomanów