Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wpedzicie mnie w kompleksy

bo płakałem włosy z głowy rwałem

Polecane posty

myślałem , że do niczego się nie nadaje , że życie nie ma sensu , ale to wasza wrodzona wrednośc brak taktu , nieuzasadniona chęć upodlenia bliźniego przekonała mnie , że to wy jesteście do kitu nie ja List ten można dedykować tym wszystkim mężczyznom, którzy cierpią z powodu kompleksu małego członka. Nieuzasadnionego kompleksu. W tej materii nie jest tak, że im dłuższy tym lepszy. W czasie kilkunastoletniej praktyki seksuologicznej nie spotkałem się z kobietą, która narzekałaby na partnera z powodu zbyt małych wymiarów jego fallusa, natomiast przychodzą kobiety i żalą się na ból w czasie stosunku, który jest w ich mniemaniu wynikiem zbyt dużego członka. List Marianny wcale nie jest wyjątkowy. Trochę teorii. Długość niewzwiedzionego fallusa wynosi od 6-10 cm. W czasie erekcji wzrasta i waha się od 11-17 centymetrów. Długość pochwy w stanie spoczynku waha się od 8-9 cm. Pod wpływem wzrostu napięcia seksualnego powiększa się do 11-12 cm. Vagina jest bardzo plastyczna i podczas stosunku dostosowuje się do długości penisa, ale jej rozciągliwość jest ograniczona.

20 kilka i wiesz co nienawidze was dziewczyny naprawde potrafią co niektóre z was zdołowac człowieka , nie wiem czy wy serca nie macie czy sprawia wam przyjemnośc pastwienie się nad innymi? List ten można dedykować tym wszystkim mężczyznom, którzy cierpią z powodu kompleksu małego członka. Nieuzasadnionego kompleksu. W tej materii nie jest tak, że im dłuższy tym lepszy. W czasie kilkunastoletniej praktyki seksuologicznej nie spotkałem się z kobietą, która narzekałaby na partnera z powodu zbyt małych wymiarów jego fallusa, natomiast przychodzą kobiety i żalą się na ból w czasie stosunku, który jest w ich mniemaniu wynikiem zbyt dużego członka. List Marianny wcale nie jest wyjątkowy. Trochę teorii. Długość niewzwiedzionego fallusa wynosi od 6-10 cm. W czasie erekcji wzrasta i waha się od 11-17 centymetrów. Długość pochwy w stanie spoczynku waha się od 8-9 cm. Pod wpływem wzrostu napięcia seksualnego powiększa się do 11-12 cm. Vagina jest bardzo plastyczna i podczas stosunku dostosowuje się do długości penisa, ale jej rozciągliwość jest ograniczona.

tutaj bym chciał serdecznie podziękować tym wszystkim złośliwym kafetariankom , które mnie do załamania , depresji i totalnego braku wiary w siebie sprowadziły dziekuje wam kobiety , naprawde jestescie wspaniałe , delikatne , wrażliwe :o

przejmuje? pomimo tego , że jestem przystojnym mężczyzną (podobno) od półtora roku odkąd tu jestem byłem zdołowany czytając wasze wypowiedzi , że tylko 20 cm penisy dają rozksoz , że liczy sie ilośc , że te kilkanaście centymetrów to mało , zmarnowałyście mi rok czasu , unikałem kontaktów seksualnych , nie chciałem się nawet zbliżać do dziewczyn bo czułem się jak wybrakowany egzemplarz . Bardzo mi się 2 kobiety podobały , którym ja sie bardzo podobałem , odrzuciłem je myśląc , że nigdy nie będe im w stanie tego dac co hojniej wyposażony mężczyzna , nienawidzę niektórych kafetariuszek , zimne , wredne kobiety z pretensjami do mężczyz :(

w takich chwilach cieszę się, że jestem dziewicą i nigdy (z czystego braku doświadczenia) nie wypowiadałam się na temat męskich członków :)

wy jesteście złe kobiety skąd w was tyle nienawiści do mężczyzn :(

nie no nie ale powiedz czytajac te bzdury o penisach naprawde mozna w to uwierzyc i pozniej dziewczynki beda biegac z linijka do łózka mierząc penisy bo podobno na kafe piszą ze poniżej 15 cm to nawet nie warto się męczyc :(

Bujda przecież nie piszę o wszystkich kafetariuszkach tylko o większości , śa jeszcz dobre kobiety takie jak ty , ale one są w przytłaczającej mniejszości , rozpasały się tu przecież mitomanki , które do łózka biegają linijką mierząc przyrodzenia swoich partnerów :( czyż nie

szczerze mówiąc to nie zastanawiałam się nawet nad tymi wszystkimi wpisami. Nieraz trafiłam na żałosne opowiastki o \"knagach\" czy \"pytongach\" (ja pier****, jakie żenujące nazwy), ale osobiście nie miałam żadnego ustosunkowania emocjonalnego do tych słów, choć nigdy nie podejrzewałam, że to kłamstwo! myślałam, że ludzie piszą prawdę ale osobiście wychodziłam zawsze z założenia, że miłość to nie penis, więc tak przyziemne sprawy nie zawracały mojej niedoświadczonej główki ;) Pozdrawiam :)

tak , ale przynajmniej stwarzały pozory , że wiedza o czym pisza , że są przekonane , że to co piszą jest słuszne ja wierzyłem w kobiety :( zawsze mi się wydawało , że jsteście kwintesencją dobroci , delikatności , że macie dobre serduszka, dlaczego miałbym wam nie wierzyć :( skoro wiele dziewczyn pisało , że tylko powyżej powiedzmy 15 cm daje rozkosz to ja im uwierzyłem , bo po 1 pisały to podobno doświadczone kobiety , bo po 2 wierze wam z natury kojarzycie mi się z czt\ystościa prawdomównością i dobrocią serca a po 3 mslałem sobie a niby po co one mają kłamac , czy mają w tym jakiś interes?

Gość ale ale o co tyle hałasu
to przecież normalna wielkość penisa te 11 -13 cm w stanie spoczynku :P po co tyle awantury ;)

Trochę teorii. Długość niewzwiedzionego fallusa wynosi od 6-10 cm , proszę cię wyjdź

widziałaś kiedyś penisa w stanie spoczynku bo ja widziałem z 50 i żaden nie ma 11-13 cm , chyba, że jakaś anomalia

Gość wyluzuj.................

a dlaczego mam nie wierzyć ? czy w związku z tym mam uważać , że kobiety nagminie kłamia , sieją intrygi i robią to umyslnie w jakim celu ? wprowadzacie facetów w kompleksy a poźniej to wy będziecie załować , że faceci nie chcą się z wami kochac ,, że unikają zbliżeń

dobra nieważne podzielę się z wami takim okropnym szczególem wiem mam 14 cm długości i 11 cm obwodu a czułem sie jak imitacja męzczyzny przez was :( dziekuje za uwage , pozdrawiam wszystkie "normalne kobiety "

troche dystansu do tych róznych opowiesci, nie daj sobie nic wmówic

Gość a faceci którzy twierdzą
że kobieta z małym biustem to nie kobieta? Także to działa w obie strony.Najważniejsze to nie dać się zwariować i traktować te wpisy z przymrużeniem oka ot co!

Gość ai
Ja bym dołożyła jeszcze jednak aspekt sprawy. Wielbicielki dużych penisów są nieżle porozciągane, co oznacza mnie więcej tyle, że wcześnie zaczęły, mają dużo partnerów i robią to często. Są tak szerokie, no że wierzę, że małego nie czują. Kobiety, które straciły dziewictwo póżno, miały niewiele stosunków i nie rodziły, są bardzo ciasne. Logiczne, że wolą te mniejsze.

14 cm, chłopie wystarczy ci. Nie musisz miec kompleksów

tak :) porozmawiajmy o męskich penisach :D nie ma to jak dyskusja na poziomie :P

Wyluzuj Chłopie :) Ten rozmiar w zupełności Ci wystarczy :) Kobiety ze względu na inne kobiety nie przyznają się, że ich facet nie jest ogromny ;-) Jak już coś posiadły, to wyłącznie to najlepsze, a powszechnie uważa się, że im większe, tym lepsze. Niczym się nie przejmuj. Luzik :classic_cool:

tao od niedawna przejrzałem na oczy , wcześniej miałem dziewczyne , ktora kochałem i do dzisiaj ją kocham i ją zostawiłem , wydawało mi się , że nigdy nie będe jej w stanie tego dać co lepszy model , praktycznie przez całe dorosłe życie , unikałem , kontaktów seksualnych z kobietami , gdyż zawsze mi sie wydawało , że jestem wybrakowany , ale wiecie co przejrzałem na oczy lepiej późno niż wcale . Dziękuje wszystkim tym , któzy spowodowali , że przez ostatni okres jak ognia unikałem kobiet , cały rok sam , zero czułości tak bardzo chciałem się przytulić , poczuć bliskość drugiej osoby serdecznie wam dziekuje :( papa

nie no bez jaj! (bez aluzji :P) człowieku, Ty obwiniasz wszystkich dookoła o to, że wydawało Ci się, że masz małego penisa? To jest po prostu żenujące! przecież jeżeli tak Cię to dręczyło, wystarczyło zasięgnąć wiedzy u sprawdzonych źródeł a nie teraz mieć żal i pretensje do całego świata! Poza tym niezły ocios z Ciebie, jeśli rzuciłeś dziewczynę, którą kochałeś z powodu kompleksu małego członka :O