Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafagra

czy czasem macie wrażenie że jednak jesteście psycholami??????

Polecane posty

Gość szafagra

Gość Lisa Rowe
ja to tylko czasem nie mam takiego wrazenia :O

Gość spinacz do bielizny
jo tysz:P

Gość szafagra
aha to miło bo juz myslałąm ze jestem sama:)

Gość a masturbujesz się poza domem
?

Gość szafagra
a co was skłania do takich myśli???

Gość a w domu
?

Chcecie o tym porozmawiać?:classic_cool: Myrevin, łobuziaku:) Czemu się przede mną ukrywasz?:)

Ja siem ukrywam poniewaz dobrze znam diagnozę. Jej wynik spowoduje i tak już duże zidiocenie mojej osobowości. :o

Myrevin widzę że bardzo krytycznie podchodzisz do siebie samego.Wiem również że to taki mechanizm obronny:) Wiem też że pijesz dużo piwa i naduzywasz skwaszonej minki --- > :O. Myślę że nie jesteś psycholem tylko neurotrykiem😴

Och przewrotny Myrevinie! 🖐️ Daj sobie wytłumaczyć że piwo nie da Ci szczęscia, nie zaznasz dzięki niemu ukojenia😴 Opowiedz doktorowi o swych snach, aaaaj?

Seks sni się nie tylko samotnikom😴 Myrevinie 😴 Dziewczyna z chłopakiem wpadli do pubu na parę drinków. Siedzą, dobrze się bawią, i nagle kobieta zaczyna mówić o nowym drinku. Im więcej o nim mówi, tym bardziej się podnieca i w końcu namawia chłopaka, aby go skosztował. Chłopak się zgadza i pozwala, by zamówiła mu tego drinka. Barman podaje drinka i umieszcza na stole następujące składniki: solniczkę, kieliszek śmietankowego likieru Baileys oraz kieliszek soku z limonki. Chłopak patrzy na składniki z głupią miną, więc dziewczyna mu tłumaczy: \"Po pierwsze, sypiesz trochę soli na język, po drugie - wypijasz kieliszek Baileya i trzymasz w ustach, a następnie zapijasz wszystko sokiem z limonki. \"Chłopak,pragnąc zadowolić dziewczynę, robi to, co mu kazała. Sypie sól na język - słone, ale OK. Dalej idzie likier - gładki, aromatyczny, bardzo przyjemny... Wporzo! W końcu bierze kieliszek z limonką... W pierwszej sekundzie uderza go w podniebienie ostry smak soku z limonki, w drugiej sekundzie Baileys się zwarza, w trzeciej słono-zwarzono-gorzki smak paraliżuje jego przełyk. To wywołuje, oczywiście, odruch wymiotny, ale nie chcąc sprawić dziewczynie przykrości, przełyka z trudem. Kiedy udaje mu się opanować, obraca się do dziewczyny. Ta usmiecha się szczerze i szeroko: \"I jak ci smakowało? Ten drink ma nazwę \"Zemsta za Loda\'\'. Tralalalalalalalala😴

Pijawko, masz cały czas marzenia senne o tresci seksualnej? Fascynujące!!!!!!!!!!! Chce o tym usłyszeć:classic_cool:

Gość kozong
ja mam wrazenie...szczegolnie jak widze mine mojego faceta, kiedy robie naszym butom bankiet na srodku salonu. kompletnie nie wiem dlaczego :/

Bankiet butom? Na środku? Pijawko, czy Ty sobie czasem nie schlebiasz?😴

Gość na tę chwilę

Gość a jaka jest
definicja psychola Moim zdaniem kazdy jest psycholem tylko cięzko dokladnie to okreslić

Gość WuqPuk
Madziuchna to było tak:o k****,papieros mi wpadł do kieliszka:P Chyba że znasz inną wersje to respect:) Ja mam bardzo często takie wrażenie.Mam takie dni że ,,mi bije"czasmi to jest fajne.Ale tylko wtedy jak bije mi w towarzystwie i nie jestem sama:)Z kims jest najlepiej.Wtedy nie mam wrażenia że ejstm odmieńcem:)

a ja mam tak,ze czasem lubie se pofantazjowac ze jestem itd...kims innym to znaczy sobą ale osobą znaną itd...:P wiem,zwariowalam:P ale lubie bujac w oblokach :classic_cool:

Gość kogo to obchodzi że
uwielbiam fantazjowac bujac w obłokach ludzie to ludzie i tak seswoje dopiszą lepiej wiedzą kto jaki jest i co robi robil i bedzie robił wk..mnie to

Gość dupa w klakach
ja wczoraj odkrylam u siebie hipomanie :o