Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miotany Falami

Apeluję, kobiety nie przeginajcie !!!!!

Polecane posty

Gość Miotany Falami

Byłem dziś w Centrum Handlowym. To co dziewczyny wyrabiają ze swoim strojem trzeba nazwać wprost: znęcanie się nad facetami. Kurcze, naprawdę nie sposób nie jeść oczami. Czy kobietom jest z tym tak dobrze??? Czy te kobiety są szczególnie niedocenione, czy też spragnione seksu? Nie sądzę, mam wrażenie, że to naprawdę znęcanie się. A może poszukuję w gąszczu spojrzeń, intrygujących uśmiechów kobiet?

Gość to ty masz chyba jakis
problem :O z hormonami na oprzykład :O kobieta nawet jak wyjdzie do sklepu w najmniejszym bikini świata to bedzie robiła zakupy !!! i to sobie wbij do głowy !!! a ptaka trzymaj na uwiezi :O

Gość za kogo sie masz
? myslisz ze wszystkie baby ubieraja sie tak myslac jak ty zareagujesz ? nie pochlebiaj sobie :O

Gość a onanizujesz się poza domem

Gość Miotany Falami
Kurcze, to w obronie kobiet. W obronie przed traktowaniem ich jak ... poprostu przedmiotowo. Ja sobie poradzę, potrafię trzymać ...

Gość a kim niby jestes
ze uwazasz sie za ich obronce ?? :O szowinizm coponiektórych facetów jest doprawdy powalajacy :O

Gość nie no fakt
trochę skromności, a nie pełen negliż. Jasna cholera, nawet w kościele takie coś to grzech cudzy! poza tym odkrywajac wszystko nie zostawiacie nic męskiej wyobraźni, zero tajemnicy... jesteście nudne i Wasi faceci nie będą mieli takiej satysfakcji z poznawania Was... oczywiście nie namawiam do habitów, ale na litość Boską.... troche pokory i skromności

Gość a noście ludzie co chcecie

Gość kariiolka
hehehe bo my jestesmy piekne to sie pokazujemy:)

Gość *************************
glupie feministyczne cipki :P

Gość Miotany Falami
Właśnie Dzięki za poparcie. Trochę TAJEMNICY, TROCHĘ ZALOTU, TROCHĘ SMAKU

Gość nie no fakt
dodam, że jestem kobietą i piszę takie okropności! Ale serio, Dziewczyny... potem macie pretensje, że się Wam faceci za innymi oglądają a same co robicie? przyciągacie wzrok :D ale największą sztuką jest przyciągnąć wzrok bez zbytniej i zbędnej nagości ;)

Gość nośta co chceta

Gość prosto z mostu a co
Lusesita, a potem dziwić się, że Ci się myszka klei

Gość afta
to co mamy się latem ubieraz w kozuchy,dlugie spodnie i wszystkie swoje walory ukrywać??

Gość nieee.....
ubierajcie sie normalnie, bez przesady w zadna strone :P

Gość Miotany Falami
Możesz chodzić bez majtek, ale nie pokazuj gołej c.

Gość nie no fakt
a co, macie sobie wywalać na wierzch wszystko? To na serio jest niesmaczne... idę se ulicą z koleżanką, loda jem, a tu mi taka dupą przed oczami zaświeci.... od razu tracę apetyt... :O nie musisz się grubo ubierać, ja się ubieram normalnie- w żadną stronę nie przesadzam! i nie smażę się, uwierz mi :)

Gość Miotany Falami
Zresztą, to właśnie jest seksowne, nosić obcisłą spódnicę, nie do końca przezroczystą i męczyć faceta z, czy bez...

Gość nieee.....
afta -> chodzi Ci o derywaty? bo nie wiem jakie inne walory mozesz pokazac ludziom :P

Gość kuście i nie przejmujcie się

Gość Miotany Falami
Chodzilo mi o to, ze jestem gejem, a widok kobiety w neglizu (moge to tak nazwac!) sprawia, ze coraz mniej chce byc tym gejem. Kocham mojego chlopaka (caluski Robercik) i nie chce by nasz zwiazek rozpadl sie przez kobiety, ktore maja potrzebe odslaniania zbyt wiele. Prosze Was! Opamietajcie sie!

Gość ciekawe czy wam ktos zarzuca z
ze sie nieodpowiedni dla kogos ubieracie i czy wy zaraz potulnie sie dostosowujecie ? nie jest wasza sprawa jak sie inni ubieraja, facet jak ma problem z odkryta baba to jego sprawa :O nikt nie bedzie sie ubieral dla jakiejs anonimowej bandy krytykujacych i marudzacych zgredów :O

Gość nieee.....
dokladnie. Po glebszym przemysleniu spraawy dotarly do mnie pewne argumenty i zrozumialem ze kazdy moze ubierac sie tak jak lubi. Oczywiscie powiedzenie "tak Cie pisza, jak Cie widza" nie traci w tym wypadku nic na aktualnosci.. :P

Gość nie no fakt
same sobie pracujecie na komentarze w stylu "ona wygląda jak dziwka ;)" pozdrawiam :)

Gość Miotany Falami
Ostatni komentarz z pod mojego nicka to kogoś bardzo prostego, kto się podszywa. Nie lubię takich akcji na tym forum

Gość do Miotany Falami
spierdalaj :)

Gość Miotany Falami
Czasem tracę tolerancję do ludzi nieprzystosowanych społecznie. Ale cóż, zawsze jest jakiś margines...

A ja to lubie jak się za mna ogladają. Tylko nie można przesadzic bo za duzy negliz wyglada co najmniej kretynsko

Gość gość
Tez nie lubie zbyt rozneglizowanych kobiet. Zwlaszcza, jak nadmiar ciala im sie wylewa spod zbyt obcislego ubrania i klusych bluzek. Osobiscie, chociaz mam niezla figure nie lubie nawet brzucha odslaniac. Brzucha ktos nie widzial? Po pokazywac?:o Dekolty do pasa tez u mnie odpadaja. Naprawde mozna bardzo ladnie i sexownie wygladac nie chodzac polnago po ulicy:o