Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ema4444

Zapach z ust.

Polecane posty

Gość Ema4444

Eh ostatnio zauwazyłam ze wydobywa mi sie biały ostad z migdałków i on cuchnie nie samowicie:/ i tez czuc go z ust bardzo krepujące:/ fle obrzydliwe:/ czy to idzie leczyc???:/ albo jakies lekarstwo na to ?? Plis pomózcie mi bo ja mam 15 lat i gupio mi isc do lekarza i pwoiedziec ze przez osad smierdzi mi z buzi:/ Pozdro :*

Gość jujo
Idz do tego lekarza bo nie dosc ze pozbedziesz sie grudek to jeszcze bedziesz mniej się przeziębiac. nie ma sie czego wtydzic. w koncu od tego sa lekarze :)

Hej mam pewien problem z którym męcze się juz od paru lat.Chodzi o to że w gardle ,a dokładniej w migdałkach zbierają mi sie takie białe kulki ,być może jest to ropa.Jest to bardzo uciążliwe bo w żaden sposób nie moge tego odchrząknąć ;/ Musze jakoś to wyjąć,robie to najczęsciej patyczkiem do uszu i wtedy kulki wychodzą.Dodam jeszcze,że po wyjęciu ich strasznie śmierdzą;/ Myśle że przez to moze nieprzyjemnie smierdziec mi z ust. Zdarza się to często bo 3 razy w tygodniu męcze sie z tym a nawet czesciej ,Mam już tego serdecznie dość.Chodziłam juz tysiąc razy do lekarza i raz powiedzieli mi ze jest to pozostalość po chorobie,drugi raz ze to tylko przyziebienie,a tzreciego razu udałam się do laryngologa i stwierdził ze jest to przyczyną wysuszenia się śluzówki i przypisał jakies leki ale to najwyrazniej nie było przyczyną,bo leki nic nie pomogły.Nie wiem juz co mam robic.Czasem mam uczucie wąskiego przełyku i czasem mam tez problem z polykaniem sliny ale wystepuje to bardzo zadko.Kiedyś gdy byłam młodsza pojechałam do szpitala na oddział laryngologii i wycięli mi jakąs kulke z gardła ale nie wiem co to było bo juz nie pamietam i przez pewnien czas było dobrze ale teraz jest juz koszmar to samo co było kiedys! :/ Lekarze nic nie widzą chodz ja wiem ,ze cos w tym gardle tam siedzi.Czytałam duzo na innych forach i jest bardzo duzo ludzi z tym wlasnie problemem ale nie ma zadnego wytłumaczenia co to dokladnie jest i co jest tego przyczyną.Nie mam zamiaru duzej sie z tym męczyc,myslalam o wycięciu migdałkow ale jednak nie chce tego robic.Cały czas jestem dobrej mysli ze mozna jakoś temu zaradzic i pozbyc sie tego cholerstwa.Mozecie mnie wysmiac ze zwracam sie tu z tak drobnym problemem ale Ci którzy nie przyzyli tego co ja nie wiedzą jakie to straszne. Bardzo proszę o pomoc bo juz nie wiem co mam z tym faktem zrobic. Z dziękuje i czekam na jakąś sensowną odpowiedz i czy ktoś ma moze cos takiego jak ja i wie jak sobie z tym radzic to bylabym wdzieczna jakby dał znac i podzielił się informacjami na ten temat :) Ania.

Gość ehh tutaj kobieto...
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=989334 tam masz to wszystko dokladnie opisane. Moj laryngolog po 2 minutach rozmowy wypisal mi skierowanei na wyciecie migdalow. Nie musi ci od tego brzydko pachniec z ust, ale wystarczy ze ta wydzielina tam jest i to juz kwalifikuje cie do ich wyciecia. Jesli chcesz oczywiscie, bo z tym tez mozna zyc.