Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania77

tunezja

Polecane posty

Gość ania77

Wybieram sie do tunezji z biurem exim, a konkretnie hotel thapsus w miejscowosci mahdia. Czy ktos tam moze byl i jakie ma wspomnienia?

Gość ania77
czy naprawde nikt nie ma nic do poweidzenia na ten temat? Bardzo mi zalezy na Waszych opiniach

Takie rzeczy to sie dowiesz na forum turystycznym http://forum.wakacje.pl/ http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21193 Ja moge tylko dorzucić że Exim lata Fischer Air, który ostatnio sie spóźnia (nawet do 20 g) i zmienia godziny odltów na dzien przed wylotem. Ale to nie wina biura. Udanego urlopu, ja jadę do Tunezji we wrześniu :)

Gość ania77
bardzo dziekuje za odpowiedz i pomoc

Gość anna muszka
Witam, leci ktoś do Tunezji w te wakacje? :)

Gość kabel
jeśli tunezja to tylko sousse

Gość katarinezka
Potwierdzam, Sousse jest zjawiskowe, ale Hammamet też ma swój klimat i urok :]

Gość ale podobno lepszy egipt nie
ma ktos porownanie? ja bylam w egipcie i bylko cudnie. w tym roku chyba do tunezji, ale kazdy kto byl tam to mowi ze nie za fajnie bylo.

Gość Kartriż
Dlaczego nie za fajnie? Jak dla mnie to Tunezja ciekawsza była, bo zabytki i "atrakcje starożytne" nie tak oblężone przez turystów, super warunki do sportów wodnych i dużo, dużo cudnej zieleni. Egipt też ma swój urok oczywiscie, nie żałuję, że byłam, ale Tunezję wolę.

Gość ramanatha
Byłam w sousse, część turystyczna trochę tłumna, bardzo nowoczesna, ale są też dzielnice i zakątki bardzo spokojne, romantyczne, bardziej tradycyjne. Wielki meczet wart zobaczenia, medyna oczywiście również. Tunezję polecam, zarówno do odpoczynku i zwiedzania, jak i zabawy.