Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaręczynowy

W jaki sposób się dowiedzieć , jaki rozmiar pierścionka wybrać?

Polecane posty

Gość zaręczynowy

Czy należy jakiś pierścionek pożyczyć od przyszlej narzeczonej i do jubilera zanieść , czy zapytać kobietę wprost jaki ma rozmiar paluszka, czy 15,5 lub 16 , a może 16,5 ? Czy nie jest lepsze rozwiązanie aby kobieta sobie sama wybrała pierścionek zaręczynowy u jubilera ?

Gość naturalna blondynka
Ja sobie sama wybrałam i przymierzyłam ale taka już jestem samosia. Bałabym się, że facet wybierze mi brzydki i nie będę miała ochoty go nosić a to byłoby dla niego przykre. Ale zależy jaką masz kobietę bo są też takie, które wolą być zaskakiwane i pozostawiają tą decyzję mężczyźnie. Możesz ewentualnie (jak już planujecie zaręczyny i ona się spodziewa tego pierścionka) zabrać ją do jubilera i sprawdzić jaki ma rozmiar palca oraz jakie ma upodobania a potem sam jej wybrać pierścionek w dobrym rozm. i zgodnie z jej gustem.

Gość a ja kiedys czytalam
wykradnij jej jakis pierscionek albo zatrudnij do pomocy jej mame,siostre,kolezanke:)Niech sie dyskretnie dowiedza,,,a moze juz wiedza pradowalam kiedys w salnie jubilerskim i czesto faceci kupowali nie wiedzac,a potem dziewczyny zmniejszaly lub zwiekszaly,ale poniewaz mozliwosci czasem sa ograniczone lepiej jakbyc sie wahal tylko o jeden rozmira skad Ci sie wzielo to 16?

Gość diiiii
a mój facet przymierzył mój pierścionek i wiedział że zaręczynowy musi wejść do połowy jego palca. U jubilera tak mierzył i pasuje jak ulał