Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tes entes

co to za związek, jesli ludzie widuja sie raz na pare tygodni?

Polecane posty

Gość tes entes

czy w takiej sytuacji związek tylko przez interent tez mozna nazwac zwiazkiem? a moze slub tylko przez internet? a jak dzieci przez internet? trzebaby wyslac buteleczke z pewna zawartością listem poleconym no albo takie internetowe dzici na niby a chyba wszystko przez to ze teraz ludzie maja czas albo na prace albo na bycie śmieciem

Gość liliputka
wierz mi można być w związku i widywać sie codziennie a i tak być daleko

Gość ile masz lat
a i tu pierniczysz:o...jjjjja

Gość ile masz lat
jestes w takim związku?

Gość liliputka
co to znaczy że i tu pierniczę ?a co nie można ?spać nie mogę :)

Gość tes entes
tak i tu piernicze , ja nie jestem w zwiazku i..juz mi chyba wszystko jedno juz nawet jakos..godze sie z tym ze moze i nie bede..natomiast czytalem gdzies tu na ktoryms forum, ze kobieta ma meza a on bywa w domu raz na 3 tyg bo pracuje w delegacjach, no to co to za malzenstwo? wiem ze mozna sie widywac i byc daleko, znam takie przypadki,, ale ja z nikim nie bylem blisko..choc to bez znaczenia..chodzi o to ze...zwiazek gdy widuje sie tak rzadko..no jak tu sie poznac.. kiedys myslalem ze znajomosci prowadzone tylko przez net sa plytkie i nijak sie maja do prawdziwych ale jesli w prawdziwych ludzie spedzaja tyle czasu na prace to moze i te przez internet sa prawie rownorzedne...w ogole nie rozumiem swiata..i nie lubie za bardzo...

Gość ile masz lat
liliputko--to do tego goscia..jjjja jak ja nie lubiejak sie facet zali... dobra niech się pozali....zresztą

Gość tes entes
nie lubisz jak sie facet zali no wlasnie, no wlasnie facet musi byc maszyna do porzadnego zarabiania kasy a nie zalic sie,, zalic sie to kobieta moze no nie, i miec zachcianki a facet to ma byc ..ze stali.no ale jak juz bede zarabial to fige dam jakiejs babie...za to ze ..nie wiem co ...ze ona laskawie ze mna bedzie tak..a tam dobra..nie wazne, teraz jestesci takie wyzwoloe., zarabiajcie sobie same..

Gość liliputka
a ja myślalam że do mnie :)ale pewnie niech sie wyżali każdemu to w końcu potrzebne bo każdy ma swoje troski i chce się wygadać :)

Gość liliputka
tes entes -pisz dalej czasami łatwiej się wygadać na forum

Gość ile masz lat
nie no, nie o to chodzi: ja nie cierpię tylko jaks ię zonaty zali a Ty mozesz w sumie...sorry...ostatnio latam do psychologa, bo nawet brat nie byl mnie w stanie sluchać, tyle we mnie się nagromadzilo i tyle zludzen stracilma ja tylko zaraz idę lulu ..ale chwilę pobęde..wskoczę do wanny tylko

Gość tes entes
a czemu zonaty nie moze sie zalic a ja moge? przy okazji dzieki za zezwolenie, choc i bez zezwolnenia robilbym to samo;)

Gość liliputka
kazdy może żonaty też człowiek ;)

Gość ile masz lat
"wkurzaja mnie wasze zachcianki, przyzwyczailyscie sie czarowac tą swoją dupą "---tak, oczywiscie przyzwyczailam się czarowac dupą a moze Ty masz więcej lat, co? ze masz taki splycopny pogląd ?

Gość liliputka
tez mnie zaskoczył ten tekst z tymi dupami a przed chwilką coś o wrażliwości pisał , że ma jej za dużo

Gość tes entesssss
a co to czym facet starszy i wiecej wie o zyciu tym gorzej mysli o kobietach..no ciekawa mysl..hmm ja jestem srednio mlody 22 ale glupi bylem jestem i bede:(

Gość ile masz lat
bo on moze ma za duzo tej wrzliwosci w dupie :D

Gość inka_minka
tes entes jak ci się tak kobiety wkurzają to może zostań gejem i będzie po sprawie....:p

Gość tes entesssss
mowilem ze walcze ze swoja wrazliwoscia, i mam juz pewne sukcesy

Gość tes entesssss
facetow nienawidze jeszcze 100 bardziej wiec dzieki za propozycje ale sama rozumeisz...

Gość liliputka
ale wrażliwość zastępujesz chamstwem wiesz -tekst o dupach

Gość ile masz lat
ale jak jestes fajny to ja bym Cię chciala do łóżka...mam 28lat, może być?

Gość tes entesssss
a jakie to ma znaczenie co ja robie, co czym zastepuje? juz mowilem ze jestem i bede sam (samotny) do konca zycia, jedyne pytanie jakie mozna zadac, co i tak nikogo nie interesuje, to jak szybko ten koniec zycia nadejdzie, nie planuje go przyspieszac ale roznie bywa..a wszystko jedno..

Gość tes entesssss
grzała byś o mnie zmarznięte nogi:)? jak tak to moze być;) ale pewnie i tak to pozostanie w sferze wyobrazni, no chyba ze okazesz sie moją sąsiadką;)

Gość ile masz lat
a w jakim jesteś mieście?

Gość tes entesssss
w stolicy, jaja sobie robisz? ja tam nie licze na takie szczescie zeby jakas 28 latka grzala sobie o mnie nogi...;(

Gość ile masz lat
ej, w stolicy to przeciez kupa mozliwosci...a co jesteś kotem?;)

Gość tes entesssss
i to moj blad wiem, pewnosc siebie, pewnosc siebie przede wszystkim no ale co ja zrobie ze jej nie mam? no ..wlasnie, powinienem moze wlasnie zarabiac, byc przez to facetem...moze to..bo jak nie to to co..

Gość tes entesssss
kotem....nie nie jestem...gdybym byl i umial pisac na klawiaturze to pewnie zarabialbym duzo szmalu no nie;)?

Gość ile masz lat
ale pierniczysz...sluchaj, skoro Ciebie to nawet nie krępuje,z e nie masz kasy to sorry Ty wygadany jestes, na handlowca bys się nadał