Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jurek..

jestem rozgoryczony wczorajszym meczem

Polecane posty

Gość tyyyy a kto wygrał wczoraj
??

Gość zdegustowana meczem
wkur.........sie wczoraj i to mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Portugalia była lepsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość czwartek
Ja tez jestem za francja.Wlosi do pizzy .

tam gowno byli lepis, grali zle, tzn Francuzi lepiej grali i to mnie wkurzylo,ze wszedzie musieli sie wepchnac 😡 Ksenia Wlochy wygraja, bo Francuzi sa zbyt pewni siebie, nie lubie ich :classic_cool:

wlasnie odnioslem odwrotne wrazenie, te czarne malpy wszedzie musialay sie panoszyc po boisku.Jak juz biedny Portugalczyk objal pilke :classic_cool: to 5 bambusow obok niego stalo 😡 gupki

Gość mariolek234
😭 ja tak mocno sciskalam wkciuki zxa Portugalie ale tak naprawde byłam zirytowana ich grą bo wcale nie grali dobrze!!! zupelnie sobie nie radzili i grali samolubnie!!!! jest zla...

Gość mariolek234
i w porownaniu z meczem niemcy wlochy ten mecz nie wyglądał na półfinałowy!! dlatego teraz obstawiam na włochów wygraja na bank

ja też jestem rozgoryczona zwłaszcza, że przewaga francuzów była wynikiem karnego... myślicie, że był to faul na rzut karny? bo dla mnie to Carvalho po prostu upadł, a tamten sie zaczepił, może było to troche specjalnie, ale nie był to brutalny faul z premedytacją:/ szkoda też sytuacji z chybioną główką Figo... no ale cóż, bywa...

nic nie ma ,zwyczajnie sie na niz wyzywam :D nie jestem rasista Ksenia :classic_cool:

Gość mariolek234
portugalczyki lecieli z pilka przed siebie bezx zadnego pomyslunku byleby kopnąć piłkę w brame i tak kopali gdzie popadnie jestem zła

Gość mariolek234
portuglaczycy ;)

mariolka, masz racje,nie grali zespolowo tylko byle by kopnac, a moze trafi? wrrrrrrrrrrrrrr 😡

Gość czwartek
Ja jestem za Francuzami. Wszyscy ich na samym poczatku skasowali bo niby za starzy ( sredni wiek 31 lat). Jednak oni pokazali ze nie liczy sie tylko mlodosc ale i doswiadczenie. I mowcie co chcecie ale mecz byl super.

Gość mariolek234
mecz był na maksa do bani!! gdyby nie ten karny to pewnie zadnego gola by nie było.. męczyli się ze sobą strasznie.. przed wczoraj był zajebisty mecz!! Wlosi pokazali klase strzelkajac dwie bramy w ostatnich 2 minutach... dlatego Wlosi beda MS

a ja w finale stawiam na Francuzów, bo jakoś Włochów nie lubię:) a w meczu o trzecie miejsce definitywnie Portugalia! mam nadzieje że dokopią Niemcom:D

Gość mariolek234
po wczorajszym meczu obawiam się że niemcy poradza sobie z Portugalią.. bez problemu..

Wlosi :classic_cool: oj jakby bylo fantastycznie gdyby Portugalczycy dokopali Niemcom :Dzaloba jak w Brazyli, zreszta juz byla

ale zauważyliście, że Portugalia zawsze przegrywa w finałach lub półfinałach? zawsze są wielkimi przegranymi, trzeba, zeby wreszcie coś wygrali ważnego:) i mam nadzieje, że Scolari wystawi wreszcie Nuno Gomesa, to będzie na czym oko zawiesić przynajmniej;)

Gość gyoł
edfg

Gość gyoł
nienawidze włochów!!!! tylko się drą!! nie myją i wszystko: MANIANA!!! sami są MANIANA!!! najgorszy to ten ich wrzaskliwy ton..grube zony.. jesuuu!!! byłam tam raz na ponad miesiąc i jak znów musiałam tam pojechać to jak na egzekucje :o :o :o jeszcze kojarzą mi się z tym łysym z odstajacymi uszami z wyprawy robinson... wszystko zwala na swój temperament, bo to włoch.. no nie moge :o albo ten cały paolo kloca...grube cielsko ograniczone jak kaleka.. i się wozi i chyba za jakąś gwiazde ma.. a nie rozumie połowy słów co się do niego mówi.. a jak już mówi po polsku mógłby sobie odpuścić wyciąganie i wrecz wykrzyczanie koncówek wyrazu. brrrr!!!!! dlatego................ FRANCJA!!!FRANCJA!!!FRANCJA!!!FRANCJA!!!FRANCJA!!!FRANCJA!!!

wczoraj pokazali Gomesa jak żuł gumę:) słodki był jak mjut;p

no tez nie lubie pana Paulo , mam wrazenie,ze wlasciwie nic nie robi, a go na sile promuja :o ale o meczu mielim gadac :P

maniana jest po hiszpańsku a nie po włosku. Czy ty napewno byłeś we Włoszech? Wydaje mi się, że nie, bo cos za bardzo szermujesz schematami.

Gość gyoł
wyobraźcie sobie jak ten paolo koca będzie się woził jak włosi wygraja.. w kazdym programie będzie podkreślał wyzszość włochów...bleee!!!

Gość czwartek
Jak wygraja wlosi to bedzie , ze sedziego przekupili HAHAHAHAHAH