Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alllaer

JAKI ROŻEK???

Polecane posty

Gość alllaer

Usztywniany czy nie, który lepszy?

usztywniany, lepiej jest trzymac w nim takie maleńkie dziecko, trzyma sie pewnie i sztywno

Gość crova
dołączę pytanie - w sklepie widziałam taki rożek i kosztował 33 zł - czy to dużo?? pytam bo nie orientowałam się i nie mam porównania :)

Moim zdaniem lepiej miękki - bo ma więcej zastosowań idzięki temu można go dłużej wykorzystywać - można używać jako rożka lub po prostu jako kołderki, a usztywniany tylko jako rożek służy dość krótko - zwłaszcza w takie upały jak teraz.

Gość rozek z wkladką
usztywniająca, ktorą mozna wyjmowac, np. do spania zeby nie bylo dzieciątku za gorąco, 33 zl to nie duzo bo tak kosztują ja zaplacilam 38 z wkladką

Gość rozek z wkladką
i jak wyjmiesz wkladke moze sluzyc rowniez za kolderke

ja polecam usztywniany,mam dziecko które skończyło 10 mies a jeszcze jest lulany w rożku bez niego nie zaśnie,mamy usztywniany bo jest bezpieczniejszy dla kręgosłupa maleństwa. Do chrztu kupiliśmy miękki-i leży w szafie.. jest nieprzydatny... Nawet nie myslalam że rożek u nas az tak sie sprawdzi pozdrawiam

Gość przeminiki
usztywniany jest bardzo przydatny i np jak ktos nie umie brac dziecka to wystarczy podnosic rozek bo usztywnienie samo trzyma dziecko , bardzo wygodny. zawsze mozna wyjac wkladke ja uzywam jako kolderki do wozka bo maly ma juz 6 miesiecy wiec nie zgadzam sie ze jest malo przydatny :)

Gość alllaer
Dziękuje za odpowiedzi 🌻

Gość rozek na zime
a w lecie to przeciez za goraco na rozek, ludzie nie przesadzajcie ze na 30 stopni C to wy dzieciatko zapakujecie w rozek bo tak wam lepiej nosic, w ten sposob najszybciej mozna dziecko przegrzac a wtedy mnostwo chorob sie przyplącze, przegrzanie moze doprowadzic nawet do smierci, wiecej rozsądku mamusie

Gość alllaer
rodzę pod koniec wrzesnia, to chyba nie lato ;)

No właśnie, ja urodziłam miesiąc temu, mam 2 rożki - usztywniany i miękki i żaden nie był ani razu wykorzytany - za gorąco! Zupełnie nie pomyslałam :O

Gość ola2000
ja tez mysle ze to strata pieniedzy mam dwojke dzieci i ani razu nie urzywalam rozka malo praktyczny

Gość ola2000
upssssss uzywalam