Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocaKarolla

Tanie kosmetyki znaczy gorsze?????

Polecane posty

Gość Paula19822
Nie uważam, żeby tanie kosmetyki były złe, mogą być tak samo dobre, jak ich droższe wersje. Ja bardzo lubię na przykład produkty z naszej polskie firmy eveline, mają dobry podkład HD liquid control , często sięgam też po ich balsamy do ciała.

Gość gość
Paula19822 dziś Sraveline to nawet spamerów ma słabych, wystarczy spojrzeć na ciebie :D :O

Gość ssugar
U mnie Floslek, kremy dla całej rodziny i cena super1

Gość gość
Nic a nic. Floslek daje jakość za niską i polską cenę.

Gość Martynaxx
Kosmetyków jest tak wiele, iż nie sposób ich wszystkich, albo przynajmniej większości z nich, zmieścić w jednym sklepie. Jednak, czy aby na pewno? Okazuje się bowiem, że istnieją miejsca w których nie tylko kupimy swoje ulubione kosmetyki, ale także w o wiele niższej cenie!http://www.tele-jadlo.pl/gdzie-szybko-i-tanio-kupimy-kosmetyki/

Gość Dagmara

W drogerii ezebra, można znaleźć tanie i oryginalne kosmetyki. |Zamowiłam sobie ostatnio perfumy, mam pewnośc, że są oryginalne a kosztowały dużo mniej niż w innych bardziej znanych drogeriach.

Gość Kaja

ja zrezygnowalam juz totalnie z drogerii stacjonarnych, bo po prostu sie nie oplaca. Wole zrobic jednorazowe zakupy w ezebrze i miec spokoj na pol roku 😉

Gość Gość
Dnia 7.07.2006 o 13:41, Gość właśnie widać amatorki tanich napisał:

ja mam 22 lata, pryszczu, także babci poszukaj u siebie w domu:o Jeżeli uważasz, że o czyjejś atrakcyjności świadczy to, że łązi kręcić tyłkiem na wieśniackie dyskoteki, bo nie ma nic lepszego i ciekawszego do roboty, to.... 😄

Ja mam 40.lat i odkryłam Vianek do ce ry nawilżający.płyn micelarny ok teraz czaję się na krem.