Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankhara

dziewczyny poradzcie mi szybko błagam. Wypiłam butelkę

Polecane posty

Gość ankhara

wypiłam butelke wina i kieliszek wodki, wiecie moze za ile czaszu zajmie mi wytrzezwienie z tego?

Jak dla mnie, to za 5-6 godzin, ale najlepiej idź teraz spać. A po chlejesz od rana?

Gość walnij sobie antykaca
i zafunduj wysilek fizyczny (np. sex)-to szybciej Ci wyszumi

Gość ankhara
nie piłam wczoraj w nocy a dzisiaj mam jazdy i boje sie isc :-) nie chce ryzykowac, czułam sie w nocy fatalnie ale teraz juz mi troche lepiej i nie wiem czy to kac zwykły ze jeszcze mi tak dziwnie czy nadal jestem pijana ;-) wiem głupia sprawa :-/ wiec jak? skonczyłam pić koło 4 rano...

Gość tylko sen

Gość to jeszcze jesteś pijana
ja trzeźwieję dobę

niekoniecznie--->butelka wina to jest dużo-więc wierzysz,że co-wstała rano z łóżka i od razu tyle wypiła-nie przesadzajnmy..

Gość ankhhhara
Odwołałam jazdy, wole nie ryzykowac, dziekuje serdecznie za wszystkie rady i porady :-) sama nie wiem co mi do łba wpadło zeby pic wczoraj, no coz moj blad ale spoko jazdy przelozylam na jutro wiec to zaden problem, wystarczy tylko dzisiaj nie pić (a ide na wieczor z chłopakiem do mojej kumpeli) ale obiecuje, ani kropelki tam nie wypic :-) Poziomko, ja mam taki organizm ze jeszcze nigdy w zyciu nie miałam kaca, lekki bol głowy gdy wstane a przechodzi po jakichs 10 min. Tragicznie za to czuje sie tuz po wypiciu, tak to juz mam :-) a literowek nie robie wogole zreszta to było jakies 10 godzin temu ;-P :-)

Gość ankhara.
mój chłopak mówi mi żebym wypiła jego nasienie prosto z fajfusa, że to pomaga wierzyć mu?

Gość ankhhhara
drogi podszywaczu, moj chłopak nie musi mnie o to prosic ;-P sorry wiem ze to nie na miejscu ale nie przepadam za podszywaczami :-)