Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassjusz 24

partner/partnerka w objeciach innego/innej

Polecane posty

Gość kassjusz 24

Zawsze mnie podniecało jak moja kobieta ściska się i przytula z innymi np. do swoich kolegów :classic_cool: oczywiście są ta przytulanki i buziaki takie po koleżeńsku, bo to są jej kumple oraz przyjaciele, ale ja zawsze czuje jakieś podniecenie jak oni to robia..Wyobrazam sobie wtedy jak ona z nimi uprawia seks na moich oczach...Boje się tylko jej o tym powiedzieć, bo napewno było by jej przykro jakbym wyszedł z propozycja żeby spróbowała seksu ze swoimi kolegami i to na moich oczach..Napewno jestem trochę inny niz. reszta samców :classic_cool: nie jestem wcale zazdrosny o swoja dziewczynę, nawet nie pytam się gdzie chodzi z koleżankami, bo mnie w ogóle to nie interesuje, mało tego ja podświadomie maże o tym żeby mnie zdradziła z jakimś swoim kolesiem :classic_cool: Czy wy tez tak macie dziewczyny/chłopaki? Podnieca was widok swojego partnera/partnerki w objęciach innego/innej?:) Co sadzicie o moim zboczeniu?:)

Gość kasjerka z tesco
no przyznam sie ze ciekawe masz zainteresowanie mnie tez to kiedys krecilo :]

Gość pogubiona_w_uczuciach
to jest jakiś rodzaj zboczenia, obawiam się, ale jeśli jej to nie przeszkadza... wasza sprawa szczerze mówić gdy czytam że ona się obściskuje z kolegami, przytula do nich, to myślę że na wiele możesz ją namówić chyba pasujecie do siebie

Gość kassjusz 24
nikt wiecej????

Gość ja zawsze
podczas sexu wyobrazam sobie jak moj maz robi to z inna i baaaardzo mnie te wizje podniecaja...

Gość kassjusz 24
no to ja chyba mam to samo a czy nie myslalas zeby dac mezowi "troche luzu " i zostawic go z kolezanka? :D

Gość dziwny jakis jesteś
mnie by szlag trafił gdyby moja żona nawet po koleżeńsku przutulała się do innego. Nie mówiąc już o wyobrażaniu sobie, że uprawia sex z kimś innym. Mam wprawidzie taką fantazje że chciałbym ją zobaczyć jak pieści się z inną kobietą (z facetem NIGDY!!!!), ale to tylko fantazja nie do zrealizowania bo chyba bym jednak nie zniósł że ktoś inny jej dotyka

Gość kassjusz 24
pdbijam bo dobre :classic_cool: