Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cocaKarolla

Nadmierne pocenie się-zna ktos problem

Polecane posty

Gość cocaKarolla

a najlepiej jakieś kosmetyki którymi mozna ten problem ograniczyć. Słyszałam o preparacie dostępnym w aptekach. kosztuje ok 50 zł.Stosuje się go na noc. Podobno skuteczny. Nawet w stresie i upale działą. Nie znam jego nazwy....

Gość Madda
ten preparat to Etiaxil - jest super skuteczny, sama go używam, po 2 miesiącach stosowania wystarczy mi na noc 1 aplikacja raz na tydzień. Wcześniej, zanim kanaliki potowe sie nie zmniejszą, stosujesz go wedle potrzeby - pierwszy raz jakieś 3 noce z rzędu, potem 2, 3 razy w tygodniu. Ten preparat jest w 100% bezpieczny, jeżeli ktoś rozsiewa plotki, że jest inaczej, nie zna się - przepisuję go dermatolodzy. jest jeszcze Antidral, polski odpowiednik za około 14 zł w aptece, ale nawet farmaceutka powiedziała mi, że nie warto - musisz go stosować codziennie, jest bardziej agresywny. Chociaż etiaxil ma tylko 12,5ml, wystarczy Ci spokojnie na pół roku, a nawet i dłużej, bo stosuje sie go małą ilość i odpowiednio coraz rzadziej. Trzeba tylko używać go zgodnie z ulotką - na noc, na umyte pachy, nie po depilacji i w 100% suche (inaczej będą szczypać), jeśli nie wyschną same, pomagasz sobie suszarką do włosów, nanosisz etiaxil i nie opuszczasz rąk dotąd, aż całkowiecie nie zaschnie (pod pachami zostawi jakby slad talku). Idziesz spać, a rano koniecznie zmywasz. Wszystko jest w ulotce. Kup, nie pożałujesz!

Gość marcia2003
mój mąz równiez kupuje etiaxil ale w internecie i jest o 15 zl tanszy niz w aptece

Gość to ja tez zapytam
ja bym kupila ANTIDRAL na waszym miejscu, tanszy a dziala tak samo...