Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andziar21

Ulewanie - jak sobie z tym radzić?

Polecane posty

Pomóżcie - jak radzą sobie mamy dzieci, które ulewają? Co pomaga? RATUNKU!

Gość ulewa
Moje dziecko ma 4 miesiące i od tyg strasznie ulewa:o Jest karmione tylko piersią. Co moze być przyczyną?

Gość breaker2
moze sie przejada-moj synek tak ma-je zarłoczek a pozniej chlusta-ma 2,5m-ca

Gość ulewa
myslałam ze dziecko na piersi nie mozna przekarmić.

raczej sie nie przekarmi karmiac piersia. ulewanie- z wiekiem minie. nie nagniataj przuszka po jedzeniu, uwazaj na to co ty jesz, i przypatrz sie czy ssac piers nie polyka duzo powietrza(to tez moze byc powod) pozdrawiam

Gość breaker2
moj synek nie przyjmuje w ogole smoka dlatego czasem traktuje piers jako uspokajacz i nie wypuszcza nawet jesli jest najedzony

breaker2 u mnie bylo to samo. jakub od urodzenia mial 1 smoczek. kilka dni temu go wypatrzylam w zabawkach:) pogryzl go i wyrzucilam:D mysle ze piers lepsza od smoka- mimo ze to uciazliwe(niestety)

Gość jkv
nie wolno samemu wybierac sobie mleka-od tego jest pediatra. mojemu dziecku bardzo dlugo sie ulewalo-nie pamietam,ale na pewno w wieku Twojego dziecka jeszcze "zwracal". lekarz powiedzial,ze dobrze przybiera na wadze wiec nie ma potrzeby zmieniac mleka.ze to samo minie...i minelo...

Gość henga
moja córa ulewała 5,5 m-ca i samo minęło. Nadal jest na piersi i wprowadzam jej inne produkty. Czasami też jej coś wyleci, ale nie tak dużo jak przedtem. Wtedy to mogłam przebierać ją z 5 razy dziennie...

Jest świetna herbatka. Mój syn do trzeciego miesiąca strasznie ulewał. I problem się skończył. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Chcesz mieć pewność, że kupiłaś najtańszy model na rynku, skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena.