Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Simonaaa

Promocja w Orange - pilne!

Polecane posty

Gość Simonaaa

Ten kto ma telefon w tej sieci powinien wiedziec. Otóż przedwczoraj dostałam smsa z taką promocją - Jezeli doładuje konto do 7 lipca za 50 zł dostane 20 zł gratis na rozmowy i smsy wsieci Orange. Pisalo coś że trzeba dosladowac przez jakiś tam numer. Zwykłe doładowanie na numer *500 nie upowaznia do tej promocji. Niestety skasowałam przez przypadek tego smsa i nie pamietam w jaki sposob to doładowac. Moze ktoś z Was tez dostał smsa z ta promocja i mi podpowie?? Z góry dzieki

Gość Simonaaa
no nikt nie wie?????

Kiedyś w salonie, nie pamiętam jakiej sieci powiedziano mi że takie smsy to zwykłe oszystwo. Tym sposoobem nabijasz konto komuś innemu. Nie wiem na jakiej zasadzie to działa ale na pewno czegoś się dowiesz w salonie. Pozdrawiam

Gość Simonaaa
No akurat w tym przypadku to nie jest oszustwo bo juz korzystałam kilka razy z tej promocji, tylko że nigdy nie pamiętam jak sie to doładowywało:/

Gość ja tez____
nieraz z tego korzystalam i żadne oszukanstwo, moze wejdz na strone Orange i tam zobacz :)

Gość Simonaaa
No wlasnie na stronie Orange tego niema:( Szukałam i nic nie znalazłam o tej promocji

Gość Simonaaa
Aj kurde dobra, widze ze nikt sie nie orientuje i nie wie nic o tej promocji. No trudno strace 20 zł i juz:(

Gość Simonaaa
Nic nie wiem o żadnym BOK. Gdzie to sie dzwoni,jaki numer?

Gość Simonaaa
Mnie nie chodzi o zwykłe doładowanie. Wiem jak doladowackonto. Chodzi mi tylko o tą promocje - 20 zl gratis

Gość Simonaaa
Mala jedza na numer 880 to jest ta promocja wlasnie???

Gość Simonaaa
A nie ma tam gwiazdki przed 880 ??

qrcze , wysyłasz sms-a na 880, a w treści tego sms-a wpisujesz 14-cyfrowy kod doładowania - już inaczej nie umiem Ci wytłumaczyć :O

Gość Simonaaa
Dzieki Mala jedza. Cos kojarze ze to wlasnie ten numer byl. movering - nie wiesz wogole o czym ja mowie. Na *500 ani *100 o tej promocji nie ma mowy. Pytałam tylko tych co cos o niej słyszeli wiec sie nie udzielaj jak nic nie wiesz.

Gość Simonaaa
Jeden pies, w kazdym razie tam niema o tej promocji nic. Dobra ja juz spadam Udalo sie doladowac na 880 i mam 20 zł gratis:)