Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fraki

czy pozdro600 i garrraca 25 to lesbijki

Polecane posty

POLECAM WYCIAGNAC PTAKA PRZED MOJE SPIERZCHNIETE USTA OBROBIE GO PO KROLEWSKU:classic_cool:

Gość a ty mmm757
czy ty masz dziewczyne,

Gość gość
hehehe, to mnie podpuscilas Gorrraca:DFraki---> wysoka jestem umiarkowanie, Gorrraca za to chyba niezla tyka:P

uderzyles w czuly punkt:O prosze jesli nie musisz nie rob tego a to kogo mam mialem czy bede mial to moja sprawa osobista, ok??:classic_cool:

Gość gość
mmm ci nie powie, bo on lubie miec tajemnice:P

Oczywiście ze mam dziewczynę.Ma na imie Jarek,ma 64 lata,psa jamnika i pokaxne konto w banku.Ale jeszcze bardziej lubie jego kolegów,nobliwych szachistów co to robia szybkie szachmaty swoimi wyciorkami na moich udach.;)

gdzie cię podpuściłam? czym?:P gdzieżbym śmiała. no na boso 170cm, ale w obuwiu poniżej 180 -182 nie miewam:D nawet do seksu nie zdejmuję:P

Gość nie denerwuj sie
pytam tak bo mi sie podobasz

Gość gość
Eeee, to myslalam, zes wyzsza. spoko wzrost. Kiedys nie zdejmowalam obuwia z obcaesm ponizej 10 cm, ale nogi mi juz wysiadaja. Teraz 3-5 cm obcas to max:o

Gość gość
mmm--> na pytanie masz czy nie masz odpowiada sie tak lub nie, bez zbednych wyjasnien, nie musisz nic tlumaczyc.

ja w pracy od rana do nocy w takich biegam i nogi nie wysiadają:) mam zboczenie na punkcie bielizny i szpilek:D przyznaję się:D

Oczywiście, że piszę poważnie, w końcu jestesmy dorosłymi ludźmi, którzy pragną się umówić na seks, to nic złego... nikomu krzywdy nie robimy. Jestem taki szczęśliwy, że nie gardzcie mną, a być może zdoła nam się spiknąć na ten sexparty, może być w Poznaniu!

eee mam to gdzies:P my znamy prawde:D a nie bede z tego robil pokazowy bo z nieba wszystko widac:D wiec szacunek:classic_cool:

Gość gość
Ja sobie kupilam niedawno szpilki, to poszlam w nich po bulki i ledwie przyszlam:o Teraz brykam w extra wygodnych japonkach i wyobrazam sobie, ze sa mega sexowne:D

Gość gość
Oczywiście, że piszę poważnie, w końcu jestesmy dorosłymi ludźmi, którzy pragną się umówić na seks, to nic złego... a kto Ci takich rzeczy naopowiadal?:P

Pozdro600 ---> Widzę, że się wyłamujesz z trójkąta! Mam nadzieję, że chociaż Gorrrąca 25 mną nie pogardzi :O

Gość gość
Pisalam juz, ze moge walnac z Toba 1.5 litra na glowe, nic innego, ani nikogo walic nie bede, tudziez walic sie nie dam:P

O pocałunkach można śpiewać, pisać wiersze, mówić bez końca albo badać je naukowo. Ale najlepiej je praktykować - dziś Światowy Dzień Pocałunku \"Masz takie usta czerwone, czerwone jak pożar zórz, zaczarowanych ranków i zaczarowanych róż - śpiewano w Piwnicy pod Baranami. Usta... różowe, czerwone, małe i duże. Piękne, gdy złożone do pocałunku. Dziś ich wielki dzień - Światowy Dzień Pocałunku. Można by o nim bez końca. Mówi się: gorący, delikatny, skryty, czuły. Mierzy się go, przelicza i bada na wszystkie strony. Np. gdzie najlepiej całować? Polacy uznali (w badaniach firmy Firma Nivea, Grupa Beiersdorf), że na ławeczce w parku. Ile osób nie zna smaku rozpalonych warg? Tylko 1 proc.! Jaka jest średnia długość pocałunku? Okazuje się, że całkiem niezła - wynosi 30 sekund. Przeliczano nawet ilość kalorii, które spalamy podczas namiętnego całusa - 52! Firma Cafe Kiss potraktowała sprawę bardziej subtelnie - przeprowadziła ranking wśród internautów, w którym zadała dwa pytania: co to znaczy mieć piękne usta i kogo całowałbyś namiętnie? 12 tys. internautów opisało wygląd pięknych - ich zdaniem - ust: powinny być duże, kształtne, z głębokim rowkiem na górze. Ciepłe, gorące, lekko rozchylone, w kolorze płatków róż. Kto może się takimi pochwalić? Oczywiście Angelina Jolie! Wicemiss rankingu została Scarlett Johansson. Wśród panów zwyciężył prezenter telewizyjny Jonathan Ross, drugi był książę William. Jak widać, o pocałunkach można na wszystkie strony, bez końca. Zamiast o nich mówić, lepiej chyba praktykować. Dziś wolno rozdawać je do woli, dziewczynie, chłopakowi, mamie, bratankowi.

Gość gość
Kto mnie pocaluje, no kto?:(

Gość gość
hehehe, mmm, Twoj top sie powinien nazywac: Trzeba zapalic papierosa i obalic flaszke:D

Rozumiem szanuję twoją decyzję, ale na golasa możemy wypić nie? Fajna laska jesteś, a ja nie chciałbym cię skrzywidzić. Wydajesz mi się pogodną dziewczyną, masz piękny uśmiech, no i super nogi, aż się rozmarzyłem. Nie chce twojego bólu i cierpienia, więc uszanuję twój wybór! :)

Gość gość
Ech, dziekuje Ci bardzo 👄