Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie lubię

Nie lubię!

Polecane posty

Gość Nie lubię

-zimowych poranków jak jest -30 -brudu i kurzu w centrum Warszawy w lato -aroganctwa -gorzkiego smaku -brudnych rzeczy -zmywać -sprzątać -polskich filmów -muzyki country

Gość rozbalona
ja nielubie ludzi na tej kaffe ludzi wrednych chamskich ludzi ktorzy pusci sa ludzi zamoznych l

Gość Nie lubię
+pijanych polskich kibiców po przegranym meczu :)

Gość chachacha
zlodziejow :D ty sie amantka zacznij doksztalcac :P a ta panna ktora nie lubi ludzi zamoznych to pewnie jakas zakompleksiona niewyksztalcona kretynka :O

Gość Nie lubię
BEZ WYZWISK PROSZE!!! piszemy sobie tutaj czego nie lubimy!

Gość bożena z kompleksami
nie lubię swojego odbytu :-o

Gość soyfe
-czekac na telefon od tych wszystkich debili -kremu do rak ktory nie wsiaka,wosku do wlosow -drylowac sliwek -samochodow z pierdzacym tlumikiem -normalnych ludzi ktorzy nie maja odpalow i jak robie durna miny dziwnie sie na mnie patrza -kanarow -zarcia z mikrofali -zdan w gazetach dla kobiet typu-"pokochaj swoje cialo, kup krem antycelulitisowy!" - kotow,bo sa durne,liza sie po jajakach robiac szpagat

- siemię lniane - nienawidzę jego smaku, zapachu, wyglądu...

Gość JagodowaPanienka
-smrodu w komunikacji miejskiej też nie znoszę -lata gdy trzeba siedzieć w pracy -gorącego mleka -butów które sobie kupiłam na wyprzedaży (chyba byłam ślepa - są wstrętne) -jak budzik rano dzwoni -sąsiada przeprowadzającego wieczny remont -wątróbki, blee

Gość chachcacha
jeszcze chcialam dodac co lubie bo to tez wazne....lubie jak mi sie kutas spuszcza z trzy dniowym serkiem .mmm..pycha ...jak pies lize mnie pocipce,jak moj kochany mezus nasra mi na glowe a potem karze jesc.mmmm ...pycha:):)

Gość asia2859
- wychowawczyni syna - wódki o smaku porzeczek, fuj - tego, że w nowoczesnych autobusach okna się nie otwierają a klimatyzacji jeszcze w żadnym nie uświadczyłam - swoich boczków vel schabików - teściowej :o

Gość takajedna2525
ia nielubie pracowac siedziec wdomu mojego chlopa zmierzlego mycia naczyn wstawania rano deszczeu zimy gotowac noooo too wszystko aaa i jeszcze chamstwa.madralinskich,bogaczy,no to wszystko

Gość kozong
jak moj facet jest zmeczony jak jestem marudna nie lubie nie lubic

ludzi - kartofli, ludzi - buraków, ludzi - pijaków, ludzi - chamów, ludzi - czepialskich, ludzi - marudnych, upierdliwych ludzi - sadystów którzy znęcają się nad zwierzątami i nie tylko ludzi - flejuchów ludzi - zadufanych w sobie

Gość Waterlily
to, co powyzej wymienione + chodzić do dentysty komarów (zwłaszcza jak mnie zbudzą tym swoim ,,iiiiiiii" w środku nocy, przez godzinę urządzam polowanie, zeby je wytłuc, a rano i tak jestem pogryziona) pająków dzieci niepoważnych facetów namolnych i upierdliwych ludzi ludzi, co zawsze mają rację plotkarzy jak coś idzie nie po mojej myśli szpinaku, sałaty, kalafiora, buraków, cebuli, czosnku, szczypiorku, brukselki gum do żucia typu ,,winterfresh" seksu analnego spraw do załatwienia w mieście w największy upał mieć dylematów jak czegos nie mogę sobie przypomnieć dyplomacji być przymuszaną do czegokolwiek/robic cos wbrew swojej woli kropel do nosa długo czekać na coś stresującego (jak studiowałam, to na egzamin zawsze szłam jako jedna z pierwszych) ładnych/modnych ale niewygodnych ciuchow i butów na obcasie jeździć w odwiedziny do rodzinki tłoku, pchających się ludzi wracać sama późnym wieczorem do domu przez las wysiłku fizycznego pośpiechu długich podróży iść błotnistą drogą muzyki pop (zwłaszcza krajowej) wełnianych rzeczy (czy innych gryzących) jak wiatr mi rozwala starannie ułożoną fryzurę rozczesywania splątanych wiatrem włosów okrągłych okularów typu lennonki spóźniać się

Gość Nie lubię
+nie lubie profesorow ktorzy mysla ze zjedli wszystkie rozumy swiata!!! +czekac az "moze" ON zadzwoni

Gość jgfyyy
mojego szefa wśibskiej sąsiadki ludzi o ograniczonych horyzontach myślowych obrzydliwego pisku steropianu wódki nudzić się mody na sukces bigosu naleśników gotować pustego portfela jak mi coś między zębami utkwi po jedzeniu księdza z mojej parafii chamstwa prostactwa

Gość Nie lubię
nie lubię też niedzielnych wieczorów,bo do poniedziałku jeden krok...:(

Gość Nie lubię
ooo też nie lubię jak mi coś między zębami utkwi i swojego szefa!!!!

dziś jestem zła i nie lubię wszystkich i wszystkiego! nie wymieniam, tak jest krócej:o

Nie lubię: teściowej :P siostry mojego męża :P :P siedzieć w domu czuć się samotna być chora ludzi bez wyobraźni pijaków chamstwa przemocy (w szczegółności do dzieci i zwierząt) surowego mięsa uczucia bezsilności swoich paznokci pająków opalać się ludzi zadufanych w sobie braku kasy (a co tam, przyznaje się, że chciałabym być bogata, wtedy moje dzieci miałyby lepszą przyszłość)

Gość he he he
dziewczyn spalonych na solarce i takich co ubieraja bluzki o 2 nr za male

-odsmazanych krokietow zimnych w srodku, spalonych na zewnatrz -kuchenek zapalanych zapalniczką -odpryskow na paznokciach -niewygolonych pach !!! -udawania przed wspolpracownikami, ze lubie swoja prace -rodzinnych zjazdow cioc i wujkow- sztywniakow i nudziarzy popierajacych PIS