Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miki miki miki

depilacja nog??

Polecane posty

Gość miki miki miki

dziewczyny golicie cale nogi czy tylko do kolan??

jak to do kolan? a powyżej to co, haszcze mają zostać? btw.... chciałam dziś kupić 4 wkłady do Venus + free maszynka. Oczywiscie w rossmanie nikt o niczym nie wie, mimo ze jak byk fotka jest w ulotce:O

Gość Lustereczko powiedz......
:-o

Gość entliczek pentliczek
nie kazdy ma chaszcze powyzej kolan ja mam jesne drobne wloski ktorych nie widac!!

Gość Lustereczko powiedz......
no ale jak cie chlopak glaszcze po nodze to troche glupio

Gość no comments
Loza, Rossman to zdziercy:O Ostatnio chcialam kupic krem nivea soft w promocji z ulotki, oczywiscie ekspedientka o niczym nie wiedziala!!!

Gość entliczek pentliczek
a jak cie chlopak mizia po rekach to tez troche glupio:)

Gość pogryziona
ja tam gole nogi do kolan wlącznie a od czasu do czasu uda bo i tak nie ma mnie kto miziać ....

Gość kobietkatakajedna
Do kolan - zawsze :) Powyzej - jesli mam w planach wyjscie w krotszej spodnicy :) A co do "miziania" to moj Facet akurat bardzo lubi wloski :O Taki jakis.. dziwny jest i nienowoczesny :P

Gość hihihahahihihaha
ja tez do kolan nawet jak zakladam krotka spodniczketo i tak ich nie widac!!! a podejzewam ze jakbym zaczela golic cale to by mi dopiero na udach zaczely rosnac chaszcze!!!

Gość edytka20
ja do kolan depiluje bardzo dokladnie, powyzej juz pobieznie - zeby w dotyku bylo ok, ale nie co do kazdego wloska. Zreszta nigdy nie golilam maszynka tych wloskow wyzej wiec niedobitki nie kluja.

Gość RootGirl 25
Naturalne metody są najlepsze Od jakiegoś czasu używam pasty cukrowej. Pasta cukrowa usuwa nawet te najmniejsze włoski. Na początku chodziłam do sklepu gotową pastę, od roku sama ja robię, wystarczy woda, cukier i sok z cytryny. Tutaj znajdziesz trochę informacji http://depilacjacukrowa.com.pl/zalety-depilacji/

Gość Sandra 29
Znajoma miała depilację laserową, to był gabinet z laserem Palomar Vectus. Jest mega zadowolona. Wcale nie musiała robić wielu zabiegów. Było w sumie bezbolesne. To jest najnowocześniejszy laser. Laser ma czytnik, który dostosowuje moc do typu skóry.

Gość kosmetyczka 24
Kuzynka poszła na depilację laserem, jak dobrze pamiętam, to dowiedziała się, że najlepszy jest Palomar Vectus . Jest mega zadowolona. Sama byłam zachwycona efektem. Po jednej sesji widać było działanie lasera. To to był najlepszy wybór. Nie uskarżała się na ból. W pełni zadowalający rezultat. Jeżeli zastanawiacie się nad depilacją laserową, to gorąco polecam. www.eportal.com.pl/zdrowie-i-uroda/metody-usuwania-owlosienia-depilacja-woskiem-depilacja-laserowa/